MOT LISELOTT!

Snart ska jag få träffa min lilla gulleplutt som jag inte sett på allt för länge!

Hej på er! Denna morgon har jag inte gjort så mycket. Jag har räknat lite fysik eftersom vi har prov nästa vecka. Det går faktiskt rätt bra måste jag säga! Jag fastnar inte på många uppgifter så det är skönt att det flyter på. 
 
Måste klippa mig också. Inte för att jag vill ha ännu kortare hår än vad jag tredan har utan för att jag vill att det ska växa snabbare och hållas fräscht. Men jag är så dålig på att få sådanna saker gjorda. Så vi får se när det blir. Aja nu ska jag duscha och lite så innan jag kan gå. Höres! 
 
 

BILDER FRÅN USM!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För två veckor sedan var det USM, kunde ju inte springa då så jag gick runt och fotade istället! Här är några av alla bilder. Även fast jag inte sprang hade jag jättekul för orienterare är så jäkla bra.  
 
 

MAC BOOK PRO BABY

Look at that beautiful piece of metal!
 
Alltså tjena vad jag älskar min nya Mac! Helt sjukt så bra skärmupplösning och snabb är den också! Känns som att vi två kommer komma överrens riktigt bra! Köpte den igår kväll så satt uppe hela natten och förde över bilder och massa annat från min externa hårddisk. Kommer ta hand om min lilla Macis som om den vore mitt barn! Nu ska jag bara titta och känna på den lite så jag kan vara säker på att den verkligen står rakt framför mig. Kisssssss

SKA TILL MORMOR

Utsikt från mitt fönster i Hallsberg
 
Snart ska jag åka till mormor. Sedan ska jag ner till Uddevalla city och leta utklädningskläder för jag ska vara Tomb Raider på Holgyts "maskerad".

SAKNAR

 
Saknar att blogga, fota och redigera bilder jättemycket. Men imorgon då, då ska det bli ändring på det. Äntligen ska jag få ut tummen ur rumpen och köpa mig en dator. Jag hoppas även jag börjar fota mer där uppe i Hallsberg, för jag har ju lovat er uppdatering om hur läget är.
 

SKA KÖPA DATOR!!

På fredag ska jag köpa dator!! Score!!!!


HELVETTE

Varför ska just jag få ont i halsen just idag!?!?!?!? Har jag gjort någonting ont för att förtjäna detta!??!?!? Svar NEJ! Ändå har jag det! Just idag när USM drar igång! Har taggat sprint, lång och stafett men nä då ska jag få ont i halsen att jag inte kan springa! Jag ska med iaf, kankse att jag mår bättre imorogon....
 

MÄTT

Alltså idag har jag ätit så jäkla mycket, vill bara spy upp allt nu.. Mmm gott. Jag har inte tränat och inte heller har jag gjort samhällsläxan, så det går inte så bra men nu ska jag gå och se om det händer något skojsigt någon annan stans..


INGEN HEMRESA NU I HELGEN

Fösta helgen som jag inte åker hem på blir det här. Än så länge har er varit riktigt bra! Förutom en sak men det tar vi sen. Igår kväll bakade Malin, Ellen och jag en stor kladdig kladdkaka som vi åt medan vi såg på film tillsammans med glass, frukt, chokladsås och grädde! Hur gott som helst!! Sedan låg vi helt avslagna i soffan och planerade inför denna dag.

Idag ska vi vid 11, åka någonstans och träna bort allt vi stoppat i oss. Sedan på eftermiddagen/kvällen ska vi grilla och äta fruktsallad. Vi måste ju vara lite nyttiga nu höhö..

Nu kanske ni undrar vad den jobbiga saken var igår kväll.. Men det var nämligen så att när vi skulle sova så är det någon i huset som sätter på musik på högsta volym! Vem gör det mitt i natten!! Så efter typ en halvtimme-timme vid halv ett gick jag upp och sa till honom. Det var ett läskigt fyllo som inte hade hår överallt på huvudet och han luktade både alkohol och cigaretter så jag typ svimmade men volymen sänkte han iaf.

Nu ska jag gå till ica och köpa smör i mina myskläder c ya!


TEKNIK


 
Har första teknik-labben nu men vi skulle bara gå igenom lite lätt om Word så nu får vi göra vad vi vill under eget ansvar. Slutar runt tre idag och direkt efter skolan ska jag gå till Ica och köpa lasagneingredienser, för idag är det min tur att laga mat.
 
Annars idag så gick de andra ettorna och jag upp lite tidigare än Andrea. Hon fyller nämligen år idag så vi "väckte" henne genom att sjunga "ja må hon leva". Och i matsalen när vi satt och åt kom alla Estetare och sjöng för henne. Det var rätt kul för det blev som i en musikal typ haha
 
Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag mår bra hoppas ni också gör det! Ikväll blir det intervaller och igår cyklade jag två mil i motvind. Puss och kram så hörs vi!

DM-HELG!

 
Hey people! Denna vecka har jag sprungit två DM tävlingar, medeldistans och långdistans! Båda tävlingarna har gått bra och jag är nöjd med loppen så det känns skönt. Blev en andra plats på medeln och en tredjeplats idag på långdistansen. När jag kom i mål var jag hur trött som helst! Jag gick upp en klass i år till D18 för att få springa med eller mot Malin och Julia. Snart ska jag åkta till Hallsberg igen!

LOVE THIS PLACE

 
 
 
Ska ta och skicka lite bilder från New York på framkallning till rummet i Hallsberg, blir nog finare än fint.