SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE

finaste låten

Och nu är det lov lov lov lov lov lov lov lov love. Och imrogon lämnar jag Sverige för varmare väder och mer orientering hörs ikväll, eller imrogon eller någon anna dag. 

NÄR SAKER OCH TING INTE RIKTIGT BLIR SOM MAN VILL

Just så är det nu så fuck it *:))))))))))* men life is a bitch och karma is a bitch så att aaaa, avgå. 

SEMLORNAS DAG

Och det är såhär vi firar den!
 
Fick sluta vid lunch idag så Fanny, Andrea och jag gick till Ica och köpte fika. Eller närmare bestämt så köpte vi semlebullar och grädde för idag är det ju fettisdagen! Semlorna tog slut rätt snabbt vilket var tråkigt för de var jättegoda. Nu ska jag till Ica igen fast med Ebba och vi ska köpa ingredienser till middagen. Sen blir det intervaller och massa andra trevligheter, höres!
 
 

I HELGEN HAR DET HÄNT GREJER

Förlåt medborgare att jag inte har uppdaterat. Känner mig nu skylldig till att berätta allt som har hänt. Under helgen har det nämligen skett stora ting här i Hallsberg. En viss Roger Pontare har spelat i grannhuset och efteråt var det livat. Ebba och jag gick på efterfesten som betsod av oss två och städpersonalen men det var kul det också. Synd att vi inte fick se Pontare bara. Och i fredags byggde vi en koja som vi bodde i tills i söndags. Sen lekte vi mörkgömme och jag gömde mig under handfatet inlindad i en filt vilket var det bästa stället någonsing för jag blev hittae sist av alla som var med. Men när jag skulle resa mig fick jag kramp i benet och slog i ryggen så nu har jag ett stort rivmärke på ryggen. Fint. Nej, men coolt. 
 
Jag har även lyckats studera lite men det är inte lika intressant så det skiter vi i. Ebba och jag har också sprungit vattenlöpning och spanat in personer som kanske borde tänka på beach 2013 om ni förstår vad jag menar. Vi har lagat massa mat, fikat i "varuhuset". Det var inte alls gott men ta betalt det kunde dem! Sen försökte vi smyga in i lägenhetshuset brevid oss men det gick inte så bra. En annan grej som inte heller gick så bra var när vi skulle kasta tomater från frönstret, vi missade varenda en som gick förbi. 
 
Men nu orkar jag inte skriva mera xoxo
 

MER SNÖ!

 
Under natten har det snöat och nu är hela Hallsberg täckt av ett vitt mjukt lager. Det var tungt att stiga upp till träningen i morse men när man väl hade kommit ut var det jätteskönt. Det var kul att få orientera och det gick helt okej, några små missar bara. En till skön grej var att engelskan var inställd idag, woop woop. Vi hade då bara tre lektioner och efter det var det träning igen! Nu är jag trött men ska inte sova än, Svergie möter ju Argentina idag, eller Zlatan möter Messi! 

AKROBATISKA

Ebba och jag!
 
Go' kväll, borde väl egentligen sova nu så som jag har tränat. Malin och jag sprang dagens "sling"-intervaller tillsammans, 40 minuter effektiv tid så det var riktigt bra. Kul var det också! Mycket roligare än allt plugg jag har. På bilden ser ni btw Ebba och jag och våra akrobatiska färdigheter. Inte illa må jag säga, inte illa. Imorgon ska jag upp tidigt för då är det morgonträning halv åtta så god natt på er!

TONIGHT MAYBE WE GONNA RUN

 
Hola amigos! Vaknade tidigt idag men somnade om lagom till brunch så gjorde mig en omelett. Efter ett tag märkte jag att det var jättehärligt ljus ute så tog med mig kameran ut och en av alla bilder ser ni ovan. Har redigerat den på en internetsida därför är kvalitén lite si sådär. Jag har också hunnit med att plugga till alla prov vi har. Ska fortsätta snart igen... 
 
Ingen träning i dag för mitt knä gör fortfarande ont. Imrogon ska jag jogga en sväng bara för att känna hur det känns.