Moa Gustafsson, jag

 
Detta är alltså jag, Moa Gustafsson. Den nittonåriga fotografen och orienteraren från Västkusten. I denna stund funderar jag på vad jag vill göra med livet, något gott, ja det är klart men vadå? Mitt liv just nu kretsar kring orientering och foto. De är de störsa intressena jag har, och det blir som en livsstil jag lever. Jag tränar, äter, sover, fotograferar och tävlar. Allt för att bli bäst, bäst, bäst.
 
När det gäller saker som fotografering och media överhuvudaget är jag ambitiös och vill alltid att allt ska vara perfekt. Jag gillar ha struktur på mina socialamedier men i vardagslivet finns det inte mycket utav sådant. Jag är en klippa på att stöka till det och tappa bort saker även fast jag försöker att ha koll. Men jag är ju en examinerad teknist, och som teknist är man ju känd för att vara lat och komma på smarta på lösningar och det tycker jag passar bra in på mig.
 
I framtiden ser jag mig själv som något form av akritekt eller typ som Ernst. Det vore kul. Jag läser faktiskt Biologi 1 på komvux för att få behörighet till Landskapsarkitektprogrammet. Och det är väl ungefär så långt i min livsplanering jag kommit, vettigt och gott, ja det kan det nog bli. 
 
Orineteringen är en sport som alltid funnits i mitt liv då alla i min familj är flitiga utövare. Alla minnen jag har involverar nog något med orientering då det är en sport som får en ut ur huset. Vi åker långa vägar för att springa i annorlunda terräng och umgås, inte bara med familjen utan även alla andara inom sporten. Det är inte bara känslan av att kunna bemästra kartan och bli skitig och svettig som jag älskar, den bästa biten är nog alla vänner jag har på grund av sporten. Utan dem är ingenting och inte sporten heller. 
 
Eftersom jag känner mig själv så bra kan jag skirva hur mycket som helst om vad jag gillar och inte gillar osv osv men att skriva för mycket är inte min grej så ni får helt enkelt följa mig här på bloggen om ni villl lära känna mig ännu bättre. Puss å kram.
 
Jag gillar: godsaker, att tävla, kläder, musik, människor som bryr sig och att fotografera och killar
Jag ogillar: att göra saker som jag ångrar
Saker jag är bra på: köpa dyra tekniska prylar och slösa pengar 
Saker jag är mindre bra på: komma ihåg
 
 

Kommentarer
Postat av: elle

Moa, min skatt!

2015-06-04 @ 19:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback