Fick en fin liten fråga...

... så himla fin header, har du gjort den själv? Svar: Tack så mycket! Ja den har jag klistrat ihop helt själv.
 

Orienterar som en gud...

... är väl inte direkt det jag gör. Har bommat cirka trettio minuter under dagarna här i Idre och i morgon blir det antagligen lite till. Men jag har det kul ändå! Mallan och jag hänger i vår våningssäng medan killarna spelar fifa, fast vi spelar allt ibland och jag får säga att vi är riktig bra!


Tränar, äter, sover

Hola amigos! Idag har det varit fjällsprint i Nipfjället. Det var riktigt svårt på sina ställen men det var bara kul. Nu på eftermiddagen besteg Anna och jag Idrefjället, det var jobbigare än vi trodde att ta oss upp för det. Men vi visste att när vi kom upp skulle vi fika så vi knata på rätt bra än då. Nu ska vi snart äta igen haha, det är det enda vi gör nästan!


I Idre!

Hejsan! Är nu i Idre efter en ca 8 timmar lång resa. Är här uppe med flera andra orienterare, de flesta från OK Tisaren, Hallsberg. Redan imorgon drar tävlingarna igång men eftersom jag varit sjuk i en vecka ska jag bara ta det lugnt tyvärr. Jag är inte bara här för att tävla utan även arbeta. Jag ska hjälpa till att plocka in kontroller så boende och mat får jag! Hur bra som helst!

Och vad kul det är med alla positiva kommentarer jag fått det senaste! Kan tyvärr inte svara på de nu när jag inte har en dator till hands. Eller jo det kan jag väl men jag vill svara ordentligt. Over 'n' out, Moa.


Oj

Oj

Glad midsommar!

Hej läsare! Idag är det midsommar vilket jag tror de flesta inte har missat. Jag har redan firat den på Orust med släkten som vanligt. Vi gjorde massa kransar och såklart en midsommarstång som vi dansade runt. Vi har även ätit en hel det gott så man kan säga att jag har haft en riktigt bra midsommarafton.

Nu är jag på väg till Hallsberg för att mellanlanda. Imorgon vid åtta reser jag vidare mot Idre.

Hoppas ni också får en fin midsommar!


nu kan du få mig så lätt

 
Är halvt sjuk så ligger för det mesta i min säng och slösurfar. Försöker bli frisk tills helgen då jag beger mig av till Idre för jobb/träningsläger/annat skoj. Men är ju bara halvsjuk så det ska nog gå. 
 

Student!

 
I fredags förra veckan tog världens finaste holgy-treor studenten. Jag saknar dem redan. Jag saknar hela Holgy. 
 
 
 
 
 
 

Lite från det senaste

 
Åker tåg hem från Hallsberg tillsammans med Malin. Vi mellanlandade där på väg hem från Jukola i Jämsä, Finland. Är trött i hela kroppen. Ett lopp på 9km och en jukolafest är inte direkt den optimala kombinationen för hälsan. Men jag lever och snart är jag hemma och har sommarlov på riktigt. Känns inte som om jag ska stanna hemma i två månader, det känns mer som om jag bara ska hem över helgen för att sedan åka tillbaka. Men icke, nu är det lov.
 
Det har gått så fort. Så in i helvetes jävla fort. Två terminer bara sådär avklarades i torsdags. De bästa i mitt liv. Men det är ju så att tiden går fort när man har roligt. Och roligt har jag verkligen haft! Ångrar inre en sekund att jag började på Holgy. Jag har träffat så fina människor som gjort varenda dag minnesvärd och i fredags när treorna sprang ut höll ja på att börja gråta.
 
Livet har sin gång och till hösten kommer nya ettor och jag blir tvåa. Kommer att sakna de gamla treorna men nu har jag faktiskt hela sommarlovet framför mig så tror jag överlever ur det perspektivet.

BAL 2013

 
Detta var årets bal. Längtar tills det är min tur och jag får gå. Malins klänning var ju hur fin som helst med det silver-pärliga bandet över axeln.  
 
Efter balen gick Fanny, Ebba, Linnéa och jag för att äta. Vi åt på något kebabställe där personalen var virrig och glömsk. Tåget hem gick vid åtta.  
 

SOMMARMÅNAD

lite sommar från förra åtret
 
Idag är det fösta juni vilket betyder att det är SOMMAR! Hur gött som helst och om två veckor går jag på sommarlov så bättre kan det inte bli. Fast för min del hade det inte gjort så mycket om terminen hade fortsatt för oj vad jag kommer sakna holgy och alla som tar studenten.