OSKAR OSKAR OSKAR

oskar-linnros-e1299943512535-650x350Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna artist. Oskar Linnros. Han är så bra! Hans musik är så bra, den är så jävla rätt. Och igår släppte han äntligen sitt nya album "Klappar och Slag". Men ska jag vara ärlig fastnade jag inte för alla låtar men de jag fastnade för jag inte sluta lyssna på. Texterna och musiken smälter ihop med varandra på ett sådant fint sätt att låtarna inte kan tjatas ut. Jag hoppas verkligen han fortsätter att skriva mer låtar för jag får en såndan skön känsla i kroppen när jag lyssnar på dem. Det är som om alla problem bara försvinner för ett tag. 
 

EN RIKTIG HÖJDARHELG

Har inte varit hemma på sju veckor så att komma hem har varit hur skönt som helst. Farmor och farfar hade åkt ända vägen upp till Hallsberg bara för att hämta mig och få se hur jag bor. Gulligt av dem. Väl hemma gick mamma och jag en skogspromenad. Vi plockade in kontroller från en gammal träning och jag tog med mig kameran för som jag sakat att fotografera. 
 
I lördags fick jag äntligen träffa Liselott! Galet längesedan vi sågs nu så det var extra kul att umgås. Vi åkte till Ikea som nu har öppnat i Uddevalla, ser ut som alla andra Ikea-affärer men ändå. Sedan åkte vi hem till henne gjorde smoothies och solade. Hur gött som helst! 
bilden reprecenterar min syster som fotograf
På söndagen var jag mest med syrran. Vi köpte med oss kyckligklubbor, baugetter och potatissallad och så satte vi oss på berget ovanför Gustavsvik och åt. 
 
Hela helgen har jag bara gjort bra saker. Det fina vändret gjorde att det kändes som sommarlov och det kndes konstigt att ta tåget tillbaka till Hallsberg. Men nu är jag här och imorgon ska jag muntliga nationella i matematik. Hare gött hej. 
 

IT'S A GOOD DAY

 
I veckan har jag tränat för första gången på väldigt länge, gått en promenad, läst, skrivit på min uppsats, packat upp, livräddat andrea på skolidrotten, duschat, redovisat en engelskbok, cyklat, oritenterat, lagat korvstroganoff med bulgur, sjungt, kramats, bytt kläder ett antal gånger, skrivit mail, sovit och tänkt. 

DONUTS, BARBAPAPPA OCH TIOMILA

 
Hola Friends. Hela veckan har vi sluppit lektioner och denna dag var inget undantag. Tekniken var inställd så Fanny, Andrea och jag skulle gå tillbaka då vi såg att det var marknad. Så vad gör man inte när det finns ett utbud på tjugo olika munksorter och miljoner med heliumballonger? Jo man köper! 
 
Vi köpe varsin donut och en barbapappaballong till Ebba för att muntra upp henne då hon har blivit sjuk igen. Jag tror vi två smittar varandra. Hon blev i alla fall glad så nu svävar den inne i hennes rum. 
 
Senare idag ska jag packa till tiomila som jag åker till imorgon vid tio. Och för er icke-orienterare som läser min blogg är det en orienteringstävling där man tävlar i lag om fem. Det är nämligen en stafett och jag ska springa andra eller fjärde sträckan. Får se hur det går nu när jag varit sjuk en vecka till... Men det ska bli kul ändå!
 

TRÖTT

Blev en lång Valborg igår med mycket skratt och firande. Det sitter i, plus att Fanny, Ebba och jag var på Marieberg förut så nu är jag jättetrött. Hoppas ni också hade en trevlig Valborg!