+++

 
Efter tio timmars träning i Idre finns det ändå ingen plats för vila. Igår körde jag styrka men tyvärr känner jag mig hängig idag... 

Nej men vad trevligt

Såhär mysigt har vi det i Idre, 

Vintrig sommar

 
Sommaren började bra och fortsätter i den riktningen. Nu är jag i Idre och trots att det snöar är humöret uppe, ett tag till i alla fall. Jag saknar solen!

För en bättre självkänsla

Blir lite trött och irriterad när jag läser på de flesta medier om negativa åsikter. Negativa åsikter som skribenten tycker om sig själv eller vad hen gör. Det finns ingen poäng i detta. De gör bara sig själv illa genom att trycka ner sig själva och påpeka allt som är fel med dem. Sluta för ert eget bästa. Sluta. Det tjänar ingenting till att notera och sprida negativa åsikter om er. Varesig det är på Twitter eller Instagram så blir effekterna detsamma. För varje gillnig ni får, blir ni påminda om att ni inte räcker till för er själva och en bekräftelse på att det inte bara är du som tycker detta. Knöla ihop er negativa tanke och släng den istället för att bevara den föralltid.

Har inte så mycket att göra

 
Nä har inte alls mycket att göra på dagarna och vet ni, det är så fruktansvärt skönt. Jag läser (!??!?!?! Sen när läser jag frivillgt??) och jag solar.  

Fina flickor

Bal 2014 |  Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 

För de har tagit studenten!

Studenten 2014 | Nikon D90 | Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 
 
... Fy fan vad ni är bra!
 
Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva. Jag är tom på ord som kan formulera hur jag känner mig. Kan vi inte stoppa tiden här och nu och låta detta år gå på repeat?
 
Årets treor sprang ut från Allé idag, de srpang ut från Holgy och ut ur min vardag. I hela två år har vi bott tillsammans huller om buller och idag tog det slut. Jag är både glad och ledsen. Jag är så glad för deras skull och glad för att det är sommarlov men efter lovet då är det inte som vanligt, då är de borta. Ni ska bara veta vad jag kommer att sakna er! 
 

Bal!

Treornas bal | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Och så var detta år påväg mot sitt slut. Idag hade treorna deras bal och visst var de vackra? Det är så annorlunda att se dem finklädda men skönheter klär i allt. Ebba, Andrea och jag plus ettantjejerna åkte in till Örebro vid arton tiden och vandrade runt bland glitter och frackar och fotade våra treor. Längtar tills min tur nästa år! Efteråt åt vi tre förstnämnda middag på Jensens innan vi åkte tillbaka. Och om ni funderar över sista bilden på Johan och Jossie så var Johan med om en liten olycka vid dagens träning. Han fick nämligen en pinne rakt in i foten! Han är en riktigt krigskämpe som tog sig till balen ändå. Nu är alla förhoppningsvis lagom salongsfulla och har riktigt kul ute på krogen. Kommer sakna dessa treor enormt. 

Let's do this f*cking test, but first, let me take a selfieHej. Mycket har hänt sen sist. Ett SM är avklarat, flera prov är skrivna och betyg satta. Man kan väl säga att jag är ojämn som en kullerstensgata gällande betyg och motivation inom olika ämnen så vi får se vad blir av mig i framtiden. Imrogon ska fysikprovet skrivas och just nu känns det piss. Men efter torsdag kommer jag aldrig mer läsa fysik så jag ska nog klara av att göra ett sista prov!