Mosen tipsar om New York

 
Lina frågar:
Ska till new york i november!!! några tips?? plzzzzzzzz<3
 
Mosen svarar:
Nu blir jag avis!!! 
 
Först ska jag varna lite, du kommer vilja stanna kvar för alltid så att du är beredd på ett jobbigt farväl. Det var varningen.
 
Det jag tyckte var kul var att upptäcka både klassiska turistnästen men också platser dit inga turister vallfärdar.
 
Att åka upp i Rockerfeller center är ett måste, hur många turister som än knör för att få bästa platsen så är det värt det. För att äntligen få se den välkända utsikten över Manhattan, Empire State och Central Park är hur mäktigt som helslt!
 
Att hitta ställen som man vill besöka där inga turister befinner sig är ganska lätt. Min syster följde serien Gossip Girl året vi var i USA och den utspelar sig på Upper East Side. Vi åkte dit bara för att få känslan av att vara med i ett avsnitt. Så mitt tips är att leta upp ställen i filmer eller böcker som du gärna vill se och ta dig dit! Lite kul att kunna säga när man ser på den filmen sen att "där har jag varit!"
 
Dra dig ifrån turiststråken in på någon sidogata för att hitta annorlunda och konstiga affärer, ta en riktigt amarikansk frukost/brunch i central park, gå över Brooklyn Bridge, stanna upp och bara iakta att som sker, blunda och lyssna och sug in alla intryck av dofter och ljud. Men det viktigaste som jag tyvärr glömde/var för feg för att göra är att *trumvirlel* Rusa in i en taxi och skrika "Follow that car!" Ångrar faktiskt att jag inte gjorde det men nu har jag en bra anledning att pka tillbaka i alla fall :)
 
Hoppas du får det grymt i äpplet och att mina tips hjälpte lite, kram!

Kommentarer
Postat av: lina AGAIN:P

ååh tack mois<333 LOL följer gossip girl nu så har tänkt mig upper east side;))))

2014-10-30 @ 11:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback