SM-helg

Medel- och stafett-SM i Uppsala | Nikon D90 | Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6
 
Det var en bra helg i Uppsala. Det är alltid lika kul att tävla men det bästa med tävlingar är att träffa alla vänner igen, snacka och vandra omkring på tc. Men som sagt så var det SM och denna gång medel och stafett. Vi tävlande har ställts inför svårorienterad terräng och tufft motstånd, nervositet och hets. För mig gick det riktigt bra, jag är hur nöjd som helst med medel-loppen! Jag slutade på en tolvte plats, två placeringar utanför mitt mål men jag är så nöjd med min insats så jag är inte besviken. Extra kul var att jag fick dela min placering med Jeanette! 
 
På stafetten i söndags sprang jag första sträckan. Jag var inte så nervös utan mest orolig över hur kroppen skulle reagera. SKulle jag orka ligga med i täten? Eller skulle jag tappa allt för mycket? Det blev något mitt emellan, jag fick kriga i skogen för att komma fram. Växlade ut Malin som plockade flera placeringar och gav Julia ett bra läge för at bli topp tio. Det var en spännande väntan och när Julia plötsligt dyker upp på upploppet inser Malin och jag att vi kommer bli topp tio! 
 
Vi bodde inne i Uppsala och jag har blivit lite småkär i den staden. Jag tycker den är riktigt mysig, har bra shopping och ett gött tempo och folk överallt, kanske där jag ska studera i framtiden? 
 

Time is running

 
Lite bilder från den senaste veckan. DM, Grundsund, Röstning!, Träning.

Fiskelycka

Lördagskväll i Grundsund | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Jag firade segern i helgens medel-DM tillsammans med Malin, Pappa och Nicklas i Grundsund. I några timmar var vi ute på sjön och metade makrill. Totlat 16 fiskar fick vi med oss hem och nu ska jag äta upp de sista.