BLÅ

 
 
 
Dagens outfit | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Hej people, idag är jag blå från topp till tå. Mina favorit jeans från trettonårsåldern is still going strong och jag älskar dem fortfarande. De har precis den mörka blåa färg jag vill ha på ett par jeans så jag bryr mig inte om de är slitna och att jag måste binda fast gylfen för att de ska kunna stängas. Jag tänker använde dem ändå. Den vita bomberjackan är en pärla från Lindex och den mysiga sjalen hittade jag på Gina Tricot.
 
Nu har jag redan slutat skolan men arbetet slutar inte för det. Nu ska jag sätta igång med att besvara instuderingsfrågor till träningsläroprovet nästa vecka. Förövrigt är det ganska lugnt... eller igår bokade Per, Ebba och jag stuentresa till Magaluf den 3-8 juni! Ska bli awesome! 
 

2012-2014

 
 
    
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Jag under de senaste två åren

Jeanette

 
Jag har en vän långt från där jag bor och det är Jeanette. I helgen hälsade jag på henne nere i Eksjö
och det är jag glad över att jag äntligen fick tummen-ur att göra. Jag har haft en jättebra helg. Vi
har tränat, bastat, festat, käkat, kollat film, snackat och myst men framför allt
har vi funnit en ny misse som vi älskar. 
 
 
 
 
 

livet

 
 
 
 
 
 
Hej världen. Nu är lovlivet slut och rutierna har snabbt kommit tillbaka. Vi har redan fått läxor och träningarna är som de brukar. Skönt att komma igång igen! 
 
De sista dagrana på lovet umgicks jag med Ebba och det var så kul att möta upp henne på perrongen nere i Göteborg. Vi båda brast ut i skratt och stora leenden. Äntligen fick vi se varandra efter två, dryga veckor. Vi åkte spårvagn fram och tillbaka från Brunnsparken till Järtorget förbi Domkyrkan flera gånger, vi glömde att gå av lite då och då så man kan ju säga att vi var som världvana. Poängen med dagen var i alla fall att hitta varsin balklänning. Men gick det? Nej. Tomhänta på balklänningar lämnade vi Göteborg. Väl hemma hos mig har vi skrattat tills tårar kommit och tränat tills svetten runnit så nog hade vi det bra utan balklänningar. 

Nyår


Göteborg klockan 00:34 1 jan 2015

Denna nyårsafton var väldigt annorlunda om man jämför med tidigare år. Vi brukar alltid ha gäster hos oss eller bli bortbjudna och laga trerätters tillsammans (mycket trevligt) men i år (förra året) spenderade vi i familjen nyårsafton i Göteborg. Vi kollade på bio och åt ute. Vid tolvslaget stod vi på Götaplatsen och räknade ner till 2015, skålade skumpa och var livrädda för att bli sprängda av raketer som avfyrades rakt emot oss.

Det var lite annorlunda helt enkelt och mina känslor för 2015 är annorlunda.