Bal!

Alléskolans bal 2015 | Nikon D90 | Nikkor 24-70 f/2.8
 
Igår var det dagen då allt skulle klaffa. Håret, huden, smiket, klänningen, humöret, vädret. Allt kanske inte klaffade just igår men såhär dagen efter känns det som om det inte kunde bli så mycket bättre och vi kunde inte bli så mycket vackrare. 
 
Det har varit mycket meck med min klänning men slutresultatet är jag jättenöjd med. SySiwan har gjort ett fantastiskt jobb och sytt så att fingrarna blöder för att hinna klart i tid trots att hon legat inne på sjukhus. Jag tyckte jag var så vacker och fin igår, precis som mina vänner. 
 
Vi hade hela dagen på oss att bli klara med håret, sminket och klänningarna. Trots detta stressas det in i det sista då Ebbas dragkedja på klänningen fallerar. Sådan tur är, har mamma snabba fingrar och kunde sy in ebba i hennes klänning! Paniken i Ebbas ögon var jobbig att se och jag förstår den precis, men allt slutade väl och vi hann till förminglet vid slottet! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: elle

Ja, ni är verkligen vackra, och naturligt vackra, inget överdrivet behövs här. Och gossarna är sååå söta! Kram på er från Elle

2015-06-04 @ 19:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback