Sammandrabbningen


Igår arrangerade vi, olgy hallsberg sammandrabbningen. Vi spelade fotbollsturnering där mitt lag BK TOTO spelade som gudinnor, vi sprang öl-ol där Ebba och jag sprang stafett och vann vår klass, vi grillade, dansade och festade. Orienterare från hela landet kom och som vanligt när orienterare samlas blir det ett bra drag och sång och skratt och lite spyor här och var. 
15 dagar

 
 
 
 
 
Sprint DM Örebro län | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Hej ppl. Det var ett tag sedan men det är inte lång tid kvar tills de allara sista uppgifterna (någonsin!) ska vara inlämnade vilket har tagit lite tid! Det är inte bara uppgifter som ska in det är mycket planering och fix som ska fixas tills studenten. Balfrisyrer ska provas, klännigar ska prövas, flak ska ordnas och hela mitt rum ska börjas packas ned! Jag har en del att göra! Men det går lätt då studenten är en drivkraft som drar rejält. 
 
Igår var det sprint DM för Örebro län och vi från Holgy var där och sprang. Jag känner mig dock inte 100 så jag fotograferade istället. Det var skönt att ta det lugnt och tänka på annat. SPrinten sprangs i Wadstena vilket är ett jättefint område, det är den äldre delen av Örebro och just igår sken solen så fint mellan de små husen. Det blev några riktigt bra bilder och den roligaste blev helt klart bild nummer fyra! 
 
 

Det rullar på


Livet är gött, universum är stort, det finns mycket att göra och detta har jag gjort. Fina minnen från de senaste veckorna. Vi var i Stockholm men klassen och såg på teater och shoppade, förra helgen var vi i Säter och tävlade och nu är vi (Malin, pappa och jag) i ö-vik för att tävla igen! Avslutning på vårsäsongen och det känns bra att tävlingarna tar slut för i vår har det inte varit ett bra tävlingsår. Jag hoppas på att avsluta bra i alla fall!

Swedish League Säter

Swedish League deltävling fyra | Nikon D90 | Nikkor 24-70 
 
Det är en snopen Moa som skriver idag. Jag fick nämligen inte lov att springa! Visserligen var det mitt eget fel då jag kom alldeles försent till karantän. Det var inte bara jag utan även min klubbkamrat Malin. Vi hade slvarnat något otroligt och inte läst PM ordentligt. Så med uppgivna och hängade axlar fick vi ta oss till arenan. Lite senare gick vi ut i skogen och fotograferade lite och den tredje bilden har Malin tagit. Nu chillar vi på boendet och ska snart dra in till Falun och äta. 
 
 
 

Lisboa

Sightseeing i Lissabon | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Se så tjusigt de har dekorerat husen med mosaik och hur de svarta järnstängerna snirklar sig runt balongerna. Och spana in den härliga kontrasten mellan de gröna växterna och väggarna och hur tvätten vajar som den gigantiska flaggan på översta bilden.
 
Jag har drabbats av halsfluss. Det är mindre kul och emellanåt mår jag inte alls bra. Den är dock överkomlig då jag inte har ont i halsen?? men utan förvarning får jag yrsel och ont i huvudet. Köpte choklad igår för att tröstäta men det var inte gott så blev besviken. 
 
 

Delfinsafari

Delfinsafari, Setúbal | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Den första heldagen vi hade i Portugal ägnade vi förmiddagen åt delfinsafari i Setúbal. Det tog en liten stund att köra dit men väl framme blev vi glatt överraskade av en stor katamaran som skulle bära oss över vattnet. I ungefär tre timmar cirkulerade vi runt med delfinerna. Det var jättehäftigt och vackert!
 
 
 

First night in Lisbon

Lissabon | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Efter en riktigt lång resdag kom jag hem till Hallsberg sent igår. Jag somnade fort med många nya intryck och tankar snurrades i huvudet. Jag har fått uppleva mycket, väldigt mycket, under resan. Trots att jag bara varit borta i fyra dagar känns det som minst en vecka, så mycket har vi hunnit med. 
 
Bilderna är fotograferade under den första kvällen i Lissabon efter att vi hade installerat oss på hotellet. Det var en ljummen kväll, som en vårdag, och det var skönt att röra på benen efter den långa flygturen på lite mer än fyra timmar. Det var liv i staden, högt och lågt, blinkande ljus och tutande bilar. Men det som slog mig mest var arkitekturen, husen är otroligt utsmyckade med korintiska och joniska detaljer, de har kaklat husväggarna med färgglada plattor i makoanskt spår och balkongerna är svarta och snirkliga på ett estetiskt sätt. (Fler bilder på det kommer till helgen, även bilder från resten av resan.)
 
Nu har jag laddat över alla bilder från kameran, packat upp och ätit frukost in emellan. Idag ska jag ska åka vidare till Uddevalla för i helgen ska min balklänning bli klar (förhoppningsvis!!)