Bilder & tankar från Swedish League 1&2

Olseröd vid Brösarp | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8 
 
Hola amigos. Jag har precis kommit hem efter ett återhämtningspass och ett tennispass med Ebba. Vi var faktiskt riktigt bra (om vi jämför oss med de gånger vi tidigare spelat tennis) och det var kul!
 
Helgen spenderades, som ni säkert vet vid detta laget, i Brösarp där jag sprang de första SL-tävlingarna för året. Det var jättekul att få tävla och träffa alla vänner igen efter en lång vinters uppehåll. Under sprinten i lördags kändes kroppen lite tung och inte alls så explosiv som den varit tidigare i "vår". Detta höll i sig även under söndagen och jag fick verkligen ta i för att komma fram. Det var inte så roligt då banan var 9km och jag blev trött redan i början... När jag sedan bommar kontroll 2 med ca 4 minuter och löpare som startat 6-8min bakom mig kommer ikapp tappade jag modet och gav liksom upp. Jag var så nära på att gå hem men jag bestämde mig tillslut för att jogga runt resten utav banan. Loppet resulterade i ett riktigt långpass på 1timme och 36 minuter ca 27 minuter efter segrarinnan. Jag gjorde både bra och lite sämre vägval och kroppen efter loppet kändes faktiskt ganska bra. 
 
Så här i efterhand tycker jag att jag betedde mig väldigt vekligt. Visst kroppen kändes inte 100 och jag hade bommat ganska rejält men ändå? Varför kunde jag inte försöka att ta i? Varför gav jag upp för? Jag vet inte riktigt. Jag är kluven i min tankar krig gårdagens lopp (som ni förövrigt ser nedan). Nu laddar jag inför nästa helg istället. Då är det Natt-SM och det kommer att bli mitt första någonsin!
 
Swedish League #2 
Bilder ifrån EM-testerna i fredags | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
 
Swedish League #2 | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback