Norge, Flytt (!!!) & Banläggning

 
 
Herre gu! Tiden går fort! Nu är det en hel vecka sedan pappa och jag åkte mot Norge för toppturer och för att hälsa på mamma. Jag har många bilder att visa er och i detta inlägg får ni se några från när vi var hos mamma i Gol. Det var en väldigt bra resa men nu har vi kommit hem och jag har till och med hunnit byta hus! 
 
 
I onsdags fick jag nämligen nyckeln till Haralds och min nya lägenhet! Åh den är så mysig! Det är en tvåa i Kungsladugård (västra Gbg) precis intill Slottsskogen. Lägenheten ligger i ett gammalt hus så vi har högt i tak och spröjsat glas. Den är inte så modern och har inte renoverats på ett tag men den har charm och mycket potential. Jag tror att vi kommer trivas! 
 
Under torsdagen flyttade vi våra saker från Uddevalla, vi bar och bar. Det tog tid och energi. På Ikea åt vi upp oss och sedan shoppade vi loss. Eftersom vi hyr lägenheten utan möbler är den helt tom (såklart) så det finns inget porslin, inga köksredskap och knappt några förvaringsutrymmen... Detta resulterade i att Ikea-kvittot blev långt. Vi åkte även runt till flera loppisar för att leta prylar och vi hittade en tv-bänk och några fina porslinsskålar. Något som kommit till använding nu är alla mina studentpresenter! Så himla bra! Skålar, muggar, stekpannor allt kommer väl till pass!
 
När det mesta är klart i lägenheten ska jag visa den för er!
 
Idag har jag lagt flyttandet åt sidan. Idag är jag i Uddevalla igen och jag har varit ute på ett långpass på 1:48:00 på Herrestadsfjället. Jag sprang öster ut från Klämman (en klubbstuga på den västra delen av fjället) upp till Hellerstugan, vidare till Åleslån och där ifrån tog jag Bohusleden ner mot stan och hemmet. Det blev en bra sväng på 16.5 km. Nu på eftermiddagen har jag haft Malin på besök, vi har lagt en orienteringsbana till Holgy som kommer hit och tränar under VM-veckan. 
 
Norge | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback