VM är slut och det är jag också

 
VM är slut och det är jag också. Jag är så trött, vill sova hela tiden. Tiden till det har jag dock inte,  jag har dirket gått på ett nytt arbete. Igår började jag nämligen arbeta på Vovlo i Göteborg. Igår fyllde jag även år. Jag har nu snurrat runt solen 20 gånger men jag är inte yr ännu. Det var en konstig men mysig födelsedag. Jag vaknade tidigt utav harald som sjöng. Sedan tog jag min allra första moppetur och det till jobbet. Efter många om och men, felkörningar osv, hittade jag fram. Det tog en timme. 
 
När Col-styrkan var över på Chalmers vid 18:30 möttes jag av mamma och pappa. Vilken överraskning! Vi gick ut och åt. Det var gott, jag åt fläskkotlett. Till efterätt glass. Linnea kom senare på kvällen, då öppnade jag presenter. Jag älskar presenter. Jag fick en brandsläckare, filt, skål, äpplen, löparskor. 
 
Idag, dag två på jobbet var seg. Jag var trött och nu är jag ännu mer trött för jag har tränart. Intervaller med IFK. Det gick sådär. Nu ska jag sova, det ska bli jätteskönt. Först kommer lite ströbilder ifrån VM-veckan. Vilken bra vecka det blev. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kämpade på så bra på intervallerna! Du är grym och jag är glad att du tränar med oss! 😘

Svar: Men åh tack så jättemycket, det är kul att vara med!
Moa Gustafsson

2016-09-08 @ 12:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback