December

 
Vi har tagit ett kliv närmare julen och hoppat in i december. Harald och jag har byggt pepparkakshus och ätit upp alla lussebullar så vi är mer än redo att ta oss an julen, december och allt som kommer därtill.
 
Jag har totalt missat att uppdatera mina veckor, senast var vecka 45 och nu är vecka 48 snart över. Jag själv tycker det är jättetråkigt för det är väldigt skönt att gå igenom veckan och planera den kommande, tyvärr har väl orken inte funnits där. Här nedan listar jag i alla fall några saker som jag har gjort det senaste...
 
Jag önskade att jag skulle få igång i mopeden och göra klart min säsongsutvärdering once and for all men inget utav detta har skett... Jag har mått ganska dåligt det senaste. Jag har känt mig häning, jag har mått illa, haft ont i magen och en dag var jag nära att svimma. Det har därför gått lite sisådär med träningen och att hitta motivation att planera den framöver. 
 
♦ Jag har testat att springa fram och tillbaka till jobbet som träning. Det är jättefint att springa längs med vattnet och sedan över älvsborgsbron. Det är ungefär 6,5km och har tagit mig 37 lugna minuter. 
 
♦ IFKs årsfest för två veckor sedan var en riktig höjdpunkt, så kul! Jag hade verkligen jätteroligt! 
 
♦ Badminton med Linnea, Anders och Adrian har blivit vår torsdagsaktivitet på jobbet, alltid kul att sporta!
 
♦ Harald och jag var på bio och såg Flykten till framtiden. Den var riktigt rolig, rekommenderas! 
 
♦ Besöket av Fanny och Ebba slår i taket såklart! Lussebullarna också.
 
♦ After Work med volvosprångarna igår, det var mycket roligt. Vi började boule på boulebaren och sedan åt vi på pizza hut. Ps, jag och Julia vann boulen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback