♥ Do it yourself ♥

 
Åh vad jag älskar julens alla pyssel! Det finns så mycket att göra och idag har gjort en dörrkrans och målat massor av julkort. Det finns för mig ingen bättre meditation än att sätta sig och skapa med hjälp av händerna. Mina tankar stannar och jag låter bara kroppen arbeta och tillverka. Jag tycker det är så himla skönt och jag önskar att alla kunde få känna denna ro.
 
Min dag har varit väligt rofylld. Jag började med att samla grenar från den ena barrväxten till den andra för att sedan binda ihop en krans till dörren. Efter lunch och hela eftermiddagen framåt målade jag julkort efter julkort. Nu är jag fylld av ro och somnar snart.
 
Det är ett life hack deluxe att pyssla, inte bara pga att du själv får en avslappnad och jäkligt go stund så är det väldigt kul att ge bort saker du själv skapat (om det blir bra haha). Det är uppskattat och man blir lite stolt när en kan säga att det är 'jag' som gjort det, eller hur? Jag skulle i alla fall bli väldigt glad om jag fick ett handmålat julkort i brevlådan! 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback