Tredje advent & jul på Liseberg

 
Hallåj! Idag har den årliga baka-pepparkaksdagen ägt rum. Klockan nio lämnade harald och jag Göreborg och åkte till Farfar i Uddevalla. Där möttes vi av större delen utav släkten och en ännu större pepparkaksdeg. Denna tradition vi har är den bästa tycker jag. Alla samlas och skapar något gemensamt och det är både mysigt och gott! Farfars pepparkaksdeg är helt klart den bästa, finns ingen som slår den! 
 
Efter några timmars kavlande och tryckande var degen slut och våra magar fulla av små degklumpar. Då bjöd farfar på mat och glass med pepparkaka (såklart) till efterrätt. Påväg hem i bilen sjöng Harald och jag julsånger och åt perpparkaka. Gött va?
 
Det är gott med deg!

 
 
Ja men precis som rubriken lyder har vi också hunnit med Liseberg nu i helgen. Igår gick Linnea, Harald och jag dit för att mysa-omkring, provsmaka på allt på marknaden och köra femkamp. Femkampskupongen var verkligen en bra grej, man fick med "biljetterna" spela fyra gånger på hjul och köra fem olika tävlingar. Vi körde gevärsskytte och lasta bananer bland annat, det var kul! 
 
Vi var inte ensamma på Liseberg. Jag tror aldrig att jag sett så många människor som jag gjorde igår. Det var verkligen tjockt och vi fick gå på led för att ta oss fram. Så ska ni till jul på liseberg, gå på en vardag! 
 
 
 
När kampen var över och alla kuponger slut gick vi bort från trängseln för att äta. Vi ville väl helst till The Barn men det var överfullt och lika så Tugg. Men vi hittade ett lagom fancy café med mat på menyn så vi blev nöjda tillslut. Kopps hette stället och det kan jag tipsa om om man inte är vrålhungrig. 
 
Ps, Linnea och Harald kom på en delad första plats i femkampen, jag hamnade helt ensam på en tredje. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback