Klokare!


Utbildningshelg 
 
Jag är hemma från Vara och utbildningshelgen är över. Jag är nu lite klokare och har fått tillåtelse att lägga orienteringsbanor till tävlingar nivå 1, alltså SM och andra prestigefyllda värdetävlingar!
 
Under helgen har vi O-campledare också planerat inför lägret i sommar. Lägret är ett orienteringsläger där träningar, spex och utmaningar erbjuds. Jag är med i Utmaningsgruppen och vi har färdigställt våra utmaningar och bestämt geografiskplats och lite så. 
 
Vi fick även vara med på en föreläsning som Fredrik Bakkman höll. Han pratade om sin utveckling och sin satsning inom orientering, den var intressant att höra och efteråt fick vi ta fanbilder.. Och det gjorde jag såklart haha!
 
Idag på morgonen åkte jag hem till Uddevalla för idag hade jag inplanerat att redovisa min slutuppgift i biologin. Jag redovisade mitt arbete om hur löven ändrar färg på hösten och det gick jättebra. Jag fick högsta betyg på redovisningen och nästhögsta betyg i hela kursen. Det är så skönt att vara klar med kursen och det är så kul att det gick så bra tillslut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback