2015 A Year to Remember

Hej, nu har jag hållit mig borta från bloggen allt för länge. Utan flit dock, det hara bara varit väldigt mycket att göra såhär i början av det nya året. Mer om det i ett annat inlägg. Nu har jag tänkt att bjuda er på lite minnen ifrån 2015.  
 
Beskriv året med tre ord.
Händelserikt, roligt och förvånande 

 

Bästa köpet?

Resan till Magaluf 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?

Waiting for love, Avicii - Första gången Harald och jag bonda lyssnade vi på denna. Magaluf, Orup - Denna låt lyssnade Ebba, Per och jag på då vi taggade resan till just Magaluf. Petrolium, Kent - Min fösta KentKonsert var magisk och bäst var helt klart när de splade Petrolium, så mäktigt, så bra. 

 

Vem har du umgåtts med mest?
Trots att vi flyttat ifrån varandra har jag nog faktiskt flest timmar tillsammans med Ebba!
 

Har du haft ett förhållande under 2015?

Ja och fortfarande med Harald.

 
Vart reste du under 2015?
  • Första resan på året blev till Åre på skidsemester med Ebba och Andrea. Det var en jättebra resa som vi sent kommer att glömma, vi hade jättekul och åkte som riktiga proffs i backarna. Vill ni se mer utav den resan kan ni klicka er vidare här.
  • Nästa resa gick till Paris, Frankrike på träningsläger med Holgy. Sista resan med dem = so sad...
  • Den tredje resan då flög jag ända till Portugal och Lissabon. Den resan var kort och intesiv och det bästa var att den var gratis haha! Nej men det var en riktig upplevelseresa med sjuka kontraster. Från lyx till lort i koppargruvor. 
  • Den fjärde resan var Magaluf och vid det här laget har ni nog ej missat att jag varit där haha, det var också en sjukt najs resa. Den var så bra för vi åkte dit och bara var. Vi hade inga krav på att hitta på saker utan vi bara solade och festade.
  • Den femte var till Ystad och Ebba och vi halkade över den Svenska gränsen till Köpenhmn och Danmark. Den dagen var en riktigt bra dag. Vi var glada, vädret varmt och vi upplevde de danska delikateserna i Nyhamn.  
  • Under min sjätte resa i år flög jag till Schweiz på träningsläger med landslaget. Den resan var givande och gav mersmak av vad orienteringen i framtiden har att erbjuda.
  • För inte så längesedan bilade jag ända upp till Lillehammer för träningsläger och över nyår då åkte världensbästa Holgy-gäng och jag till Idre för att fira in det nya året. 
 
 
Vad var din största tabbe 2015?

Att börja äta ppiller. Jag har mått så fruktansvärt dåligt. Jag har fått panilångestattacker och mina känslor och tankar har totalt rubbats och förstörts. Jag har inte sett en ljus framtid bara mörker för ca en månad sedan fick jag nog och rev sönder hela ppiller paketet. Jag ska aldrig mer äta ppiller. 

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Jag tog Studenten! Själva studenten i sig var stor och härlig, livet efteråt har mest varit osäkert och veligt. Vart ska jag? Vart är jag på väg, vad vill jag? 

Jag träffade Harald, utom honom hade jag nog suttit och ruttnat i ett hörn. Nu bor vi i Göteborg och jag har ett nytt jobb på Roots Café. Det är stort. 

 
Har du blivit bättre på något?

Göra Kaffe! Dock inte dricka... Tänka efter, 

 

Vad var extra dåligt med året?

Att sluta på Holgy och att börja med ppiller och få alla jävla biverkningar man kunde få. Och att jag fick compartment i vederna.. Det suger

 

Vad var extra bra?

Studenten, vilken dag! Den var bäst. Resan till Åre och Idre. Att få ett nytt jobb har varit riktigt kul. Att bli tilldelad resestipendium. Att få förtroende att åka på landslagsläger. Att åka TjejVasan! Mitt "nya" objektiv är extremt bra. Att gå på bal och vara jättefin. Att hälsa på Ebba i Ystad. Alla tävlingar jag sprungit. Att träffa Harald. 

 
Lärde du känna några nya människor?

Ja många, Harald och hans familj och mina nya arbetskamrater och säkert en och annan orieterare.  Och Johan, Ebbas vän, på bilden ovan!

 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Ja det har jag gjort, jag är konstig och hittar alltid på något knäppt. Fråga Ebba. 

 
Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att ta studenten, då var jag så glad och lättad.   

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015?
Jag avancerade i kollektivavtalet från 86:60 kr/h till 96:70 kr/h! WOHO! plus att jag fick nytt jobb! 

 

Största framgång på det privata planet?

Jag har blivit sambo! 

 
Vem saknade du?

Min syster som fortfarande bor i Luleå, flytta hit Linni!

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Ta tag i saker!!!! Hoppas jag iaf..

 

Tror du 2016 kommer bli lika bra?

Nej, bättre

 

Vad kommer du sakna från 2015?

Jag kommer nog alltid sakna livet i Hallsberg, det är en så stor del utav mig. 

 
Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, mat och resor och ett objektiv

 
Vilka är dina planer inför 2016?

Satsa på orieteringen sista junioråret. Jobba på Roots fram tills sommaren (eller längre, vi får se). Hålla mig frisk, träna på och lösa mysteriet med vad jag vill bli. Resa, jag känner för att resa. Kanske en språkresa tills vintern? 

 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016?

Ta det med ro och tänk efter men ta tag och gör saker och följ ditt hjärta. 


Kommentarer
Postat av: J

Testa att äta minipiller, typ azalia. De funkar inte riktigt på samma sätt som p-piller. Har funkat toppen för mig!

2016-01-08 @ 13:06:03
Postat av: Anna

Du är så klok, och cool!

2016-01-08 @ 17:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback