Snapshots

Hej alla läsare! Det var ett tag sedan jag hörde av mig nu och det känns som att min bloggning blir allt glesare och glesare. Jag själv tycker det är väldigt tråkigt men kan bara skylla på att livet kommit emellan vilket iof är ganska bra. Jag tänkte, på grund av min frånvaro, göra en liten summering/visa bilder från tillfällen de senaste dagarna. 
 
Herrestadsfjället | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
När snön fortfarande täckte landet och minusgraderna verkligen kändes av begav pappa och jag oss ut på en två timmar lång skidtur som vi avslutade med att grilla korv och fiska på isen. Vi fick tyvärr inget napp.
 
Göteborg | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Dessa tre bilder fotograferade jag dagen efter kaosdagen med bilen. Snön hade slutat falla och jag ville föreviga det vita kalla, pudret så jag bar med mig Lola (min kamera haha) till min arbetsplats. Efer jobbet kilade jag upp på takterrasen och knäppte några bilder och tur var väl det för oj vad vackert det var!
 
Sjöfartsmuseet | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Förra veckan hängde jag med Ebba endel och en dag besökte vi Sjöfartsmuseet. Det var inte jätteintressesant men det var roligt att köra simulator och att titta på exotiska fiskar!
 
Annars så jobbar jag oftast från 9-17, jag tränar mycket och äter mycket, jag trivs. 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra SG

åh jätte fina bilder! Snö kan göra allt så fint!

Svar: TACK!
Moa Gustafsson

2016-01-27 @ 19:58:47
URL: http://sategu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback