Bae's Birthday

 
Ebba min kära vän fyllde 20 år igår och vilken ära det var att hon ville spendera sin dag med mig!
 
Vi möttes mitt i Stockholms city och började gå, vi visste inte vart vi var påväg men tillslut hamnade vi i Gamlastan. Där kikade vi in i Kungliga slottet och Storkyrkan. Vi låtsades att vi var Victoria som precis döpt sin Oskar och skulle gå ut för trapporna för att visa upp sin son. Det var svårt kom vi fram till då trappstegen var ojämna, klackskorna var på och vi var tvugna att ha blicken riktad mot pressen. Tur det inte var på riktigt, vi hade inte lyckats så bra.  
 
Efter "dopet" tog Ebba med mig till den trängsta gatan i hela Gamlastan. Den var verkligen trång och vi hade inte hittat den om det inte vore för alla turister som strövis ploppade ut ur springan mellan husväggarna. Här nedan ser ni Ebba visa hur smal gatan är:
 
 
Inte långa stunden efter att dessa bilder togs kom hungern som en chock och det där jobbiga letandet efter vart vi skulle ska äta började. Vi tog ett säkert kort och gick till Vigårda men maten som vi beställde hade dem inte så vi blev lite besvikna. Glädjen kom dock tillbaka när Ebba öppnade sitt paket från mig. Jag hade köpte en dammvippa gjord av strutsfjädrar till henne! Man kan säga att det är internt och att vippan är en symbol för en rolig händelse vi varit med om. Fast den är ju faktiskt riktigt fin och användbar också! 
 
 
Eftersom vi inte fick den mat vi önskade kom hungern tillbaka ganska snabbt då all mat inte åts upp. Vi dämpade matsuget med en gigantisk våffla serverad med nutella, grädde och jordgubbar. Det var gott, jättegott. När klockan slog halv fyra skiljdes vi åt, gick åt varitt håll men lite gladare och lite lyckligare än när vi möttes. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback