Vi bytte landet mot staden

Nyköping är en stad jag endast besökt två gånger i mitt liv. Senast var igår och då bjöd den lilla staden på strålande sol, god mat och glasögonshopping. Harald och jag åkte in till Nyköping på förmiddagen igår för att få lite kontrast till vår annars lugna och stillsamma lantlivsvardag. Det blev inga jättekontraster då stadskärnan i Nyköping är ganska liten och lugn men strosar runt i butiker och gå på fik fick vi allt gjort. Jag hittade äntligen ett par "äkta" solglasögon, ni vet sådana som verkligen hjälper mot solens strålar? Det blev ett par från Carrera som jag bara skulle prova för skojs skull men de satt jättebra så jag köpte dem! 
 
 
När våra magar suktade efter mat stannade vi till på ett café, Hellmanska gården, som låg brevid gågatan. Det var ett jättemysigt fik i en gammal byggnad med en lummig bakgård med växthus. Vi placerade oss i växthuset där vi åt, jag en vegansk sallad med rödbetor, hummus och sockerärtor och Harald en hamburgare (som vanligt haha). Avslutningsvis delade vi på brownie, efter det åkte vi hem och lekte med Svante. 
 
 
Idag har vi haft en aktiv dag. Vi började dagen med nästan tre timmars golf och nu under eftermiddagen var vi ute och sprang i en timme. Det har varit en härlig dag på alla sätt och vis! 
 
Nu är det fotboll som gäller! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback