Sommarlov!

Hej alla, jag är tillbaka! Bloggtorkan ska äntligen fuktas! Jag är hemma igen efter lägret jag har arbetat på. Det har varit en rolig, tuff och intensiv vecka där jag fått uppleva allt mellan glädje, smärta, stress, lättnad och trötthet. Det har varit många känslor och humöret har svängt en hel del då sömntimmarna varit få. Vi ledare har haft välidigt mycket att göra hela tiden, allt från logistik, till hänga ut kontroller, till uppföljning, till matlagning, till aktiviteter, till dans, till spex, till vattenballongskastning, till snitsling, till att ta hand om getingstuckna deltagare osv osv, listan är nästan oändligt lång! Men det har varit kul och jag har lärt mig massor under denna period av planerade och lägerutförande samt att jag har fått flera nya vänner och många fina, "jobbiga" och roliga minnen att bära med mig i livet. 
Här står jag och håller i första passets uppvärmning, huvud-axlar-knä & tå! | Foto: Stina Larsson
 
Lägret började förra söndagen och satte igång på riktigt på måndagen med två träningar. Jag hade planerat att få många träningspass denna vecka men redan på det första lyckades jag stuka foten riktigt rejält.. och så bra gick det med den mängdträningsveckan haha! Förbannat också! Jaja nu är foten nästan återställd, svullnaden har lättat och jag ska faktiskt ut och springa på den idag. 
 
I torsdags avslutades lägret med storstädning av alla lokaler, vi har sorterat, våttorkat, diskat, skakat mattor , ja allt man kan tänka sig så det var riktigt skönt att komma hem, somna i min egna säng och vakna upp till sommarlov och misdsommar! 
 
Harald och jag firade midsommar tillsammans med min familj och släkt i vårt gemensamma sommarhus på Orust. Som vanligt vill säga, med sill, potatis, tårta och jordgubbar. Det enda ovanliga var att det inte regnade så det var ju en bra sak! Vi gick en tipspromenad som småkusinerna hade annordnat och sedan hade vi femkamp där mitt och Haralds lag blev trea och därmed sist haha. 
 
Nu håller Harlad och jag på att packa ihop allt vi har i lägenheten då vi flyttar ut nu på måndag! Vi kommer att "bo i en resväska" nu i sommar tills vi hittar något tills hösten förhoppningsvis! 
 
Ni får tyvärr inga bilder från de senaste dagarna då jag glömt min SD-läsare i Uddevalla... Så kan det vara, aja vi hörs snart igen! Just det, jag tänkte snart ta och svara på frågorna i min frågestund så har ni något ni undrar över, kommentera er fråga på inlägget nedanför! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback