God morgon

 
Det är ganska grå moln som täcker min himmel just nu, jag hoppas faktiskt att det håller i sig under dagen då jag ska arbeta. Min sömn det senaste har inte varit på topp och jag vet inte varför, jag hittar liksom ingen skön position att sova på och jag är medveten i drömmarna så djupt sover jag ej. På grund av detta avstog jag från att vara med på Göteborgs natt DM. Jag kände mig sliten och skör så att springa högintensivt skulle nog ha slutat i en mindre förkylning/halsont. Det var synd för dagen igår var så vårig och skön! 
 
Jag var ledig igår så jag passade på att vårstäda lägenheten. Jag har till och med våttorkat alla golven! Nu är det jättefint här och det är skönt att inte trampa i matrester som ligger på golvet haha (Vi har så lite bänkyta att det är svårt att hålla sig inom ramarna haha) När allt var polerat gick jag en omväg till jobbet för att hämta min cykel som jag lämnade kvar för i förrgår för att jag skulle till Ebba. Väl på jobbet passade jag på att knäppa bilden till ansökan till Fotoskolan på temat "en riktigt god espresso". Bilden blev helt ok och det är den jag sitter och pysslar med just nu!
 
 
Jag arbetar denna helgen och sedan är både Harald och jag lediga i 8 dagar framöver. Vi ska åka till Stockholm den första halvan av ledigheten och den andra tar vi hos mig i Uddevalla. Mer detaljerat vad vi ska göra vet vi inte riktigt.. Hemma i Uddevalla ska vi alla fall jag hjälpa till på vår tävling och sedan ska vi även springa en annan. Det ska bli kul med svensk tävlingspremiär!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback