På Dansk mark

Jag befinner mig i Danmarks nordligaste stad, Skagen, på läger med Bohuslän-Dals orienteringsförbund. Vi anlände igår mitt på dagen och öppnade hårt med två pass, varav ett var en nattävling.
 
Det var nostalgiskt att ta Stenafärjan från Gbg över till Fredrikshamn. Jag minns så väl hur jag sprang omkring på båtens alla deck och lekte när jag var liten. Jag minns hur storartat och mäktigt det var att forsera fram över det öppna vattnet och hur läskigt det var att tänka på Titanic samtidigt och hur avundsjuk jag var på alla som fick bruncha i restaurangen.. I år var det dock min tur att få mummsa i mig äggröra och pannkakor med havet som utsikt, och gött var det! 
 
Utsikt från soldecket | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Träningarna i går var inte jätteroliga med det var väldigt härligt att vara ute och springa på barmark. Tyvärr fick jag riktigt ont i höger jumske/höftböjare under nattpasset så idag har jag avstått från löpning. Jag vet inte vad det är det jag fått men nu när jag tänker efter så har jag känt lite hela denna veckan men det var inte förrän igår det blommade upp rejält. 
 
Jag blev jätteledsen när jag fick avbryta pga smärta för jag såg hela vårsäsongen försvinna som såpbubblor i luften. Jag orkar inte med fler skador som ska stoppa mig... Idag känns det i alla fall lite bättre men det är jobbigt att inte veta om det är allvarligt eller ej.. 
 
I dag var det första etappen i Nord Jysk 2 dagars.. Jag tog bara kartan och promenerade omrking i sanddynerna och fotograferade. Efter tävlingen åkte vi norrut till Danmarks nordligaste punkt. Grenen. Där blev det photoshoot i de kyliga vindarna.
 
BDOF-are precis på Grenen | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback