Life Hacks

Jag som person är ganska rapp. Jag vill att saker ska gå snabbt och jag gillar inte att vänta. På grund av detta försöker jag hela tiden hitta på lösningar som gör att vardagliga saker blir tidseffektiva och optimerade. Det kan hända att jag blivit så genom orienteringen då sporten går ut på ska hitta snabba och bra genvägar. Det kan också vara så att jag bara är lat. Hur som helst följer här ett utav mina senaste life hacks. 
 
Att vispa grädde, både med eller utan elvisp, tar kanske inte så lång tid i sig men testa att vispa grädden med stavmixern. Det går ännu fortare! 30sekunder och grädden är perfekt vispad.
 
 
 
Erkänn, det bästa tips ni någonsin fått?
 

Jag har lite andra tips på lager men dem hade jag tänkt dela med mig av någon annan gång. Nu till dagen! Idag har ja varit vaken sedan klockan sex. Kvart i sju skjutsade jag Harald till sitt arbete där vi pussades adjö (Harald ska jobba borta över helgen) Sedan körde jag vidar till Volvo i effektiv morgontrafik. På jobbet idag har Linnea och jag finslipat på våra rapporter. Vi är snart klara och det känns jättekul! Vårt första projekt kan vi snart stolt presentera! Det roligaste var dock att spela badminton igen. Det är verkligen jättekul och jag lär mig nya saker för varje gång vi spelar. Idag vann jag till och med ett set! 
 
Jag skrev ju att jag skulle på julmarknad men så blev det aldrig. Anledningarna till detta var regn i luften och att det var långt att åka och bensin är inte kul att lägga pengar på. Därav avstod jag och åkte till systemet istället. Det är inte som det låter, imorgon är det årsfest med IFK och jag känner för att festa till det lite. Nu har jag ätit och det är tvtajm. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback