tiominutersmiddag

 
Vaknade upp imorse med rufsigt hår och lite huvudvärk. Men det var gårkvällen absolut värd för jag hade jättekul. Igår hade nämligen IFK sin årsfest och den bjöd på tipspromenad, tävlingar, god mat, skratt, dans och annat smått och gott. För mig blev det som en avslutningsfest då Stockholm väntar nästa år. Vemodigt men skönt att få ett roligt slut på detta kapitel. 
 
Jag skulle kunna kalla denna dag för en refreshmentdag då återupplivning har varit temat på dagens sysslor. Jag började med att försöka väcka liv i migsjälv genom att ta en dusch. Sen tog jag tag i hela lägenheten. Jag har dammsugit, dammtorkat, bäddad rent, skakat kuddar, tömt sopor osv osv. Och jag har tvättat fyra tvättar. 
 
Regnet har levt ett varierat liv idag. När jag var ute och gick ösregnade det stundtals. Det var i och för sig ganska skönt för det var som om det rann ur mig också. Väl hemma igen blev det middagslagning på tio minuter i form av en sallad med parmaskinka, ägg och grönkål och med couscous som bas. Jag kokade äggen i sex minuter och trettio sekunder som för mig är den perfekta koktiden, vattnet som äggen kokat i använde jag sedan till couscousen (tidspararen hoppar upp och ner av glädje). 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback