Vecka 43

 
Vecka 43, vilken härlig vecka du blev! 
 
Veckan var lite trögstartad och det hände inte så mycket de första dagarna. Jag arbetade, gick på promenad, lagade mat och i tisdags var jag som vanligt med på IFKs intervaller. Eftersom jag varit sjuk joggade jag dock bara den slingan de andra köttade runt på. På onsdagen rullade jobbet på som vanligt och jag gick till gymmet efteråt precis som veckan tidigare. Jag körde ben och bål och fick faktiskt ingen träningsvärk! 
 
Veckans värde ökade drastiskt närmare mot helgen då vi gick på studiebesök och fick ha på oss supersexiga stålhätteskor. Det var nog det bästa på hela besöket haha. På fredagen taggade Linnea och jag fredagsfika (ofc) och vi fick vaniljmunkar<33 Bästa någonsin jag tog två. 
 
Äntligen helg! I lördags var jag ju på Photogeter hela dagen och tyckte det var så kul att jag var tvungen att ta med mig Harald till stället vi tränade streetfoto på. Det var i söndags och på söndagen bakade vi hallon och blåbärsscones och gjorde smoothie till frukost. Vilken goalsfrukost! 
 
Vid elvatiden var vi på plats på parkeringsbåten och fotograferade, visst blev det ganska bra? Tur jag har Harald som ställer upp som modell!
 
Resten utav dagen spenderade vi i staden, vi åt lunch på Le Pain och sedan tittade vi på eftermiddagsbio. Morran och Tobias blev det och den var ganska kul, 3/5 motorsågar bedömde vi filmen till. Det var härligt höstväder och det blev en mysig dag i staden. 
 
 
Mina förhoppningar inför veckan var att bli frisk. Det blev jag men sedan fick jag ett återfall till helgen men nu är jag på gång igen. Idag är det tisdag och vid det här laget borde ni förstå att jag ska med IFK och träna! 
 
Denna veckan hoppas jag på att jag ska kunna börja på min säsongsutvärdering! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback