Vecka 44 & 45

♦ Vecka 44 började med att vi gick in i november och att första snön föll här i gbg. Mysigt! Kylan har tilltagit och jag har bytt ut min tunna dunjacka till min tjocka när jag tar mopeden till jobbet. Det fryster på och isskrapans återkomst är ett faktum. 
 
♦ Den första snön som föll i Uddevalla kom tillsammans med regn, 10m/s vindar och nollgradig temperatur, just den dag då vår klubb arrangerade tävling. Det var den tävling jag lagt banor till så det var jättetråkigt att vädret var dåligt. Alla frös jättemycket så upplevelsen ute i skogen blev inte den bästa. Banorna fick bra kritik i alla fall! 
 
♦ Det har också hunnit bli så kallt att min moped börjat strula. Den har gett upp hoppet och lagt av :(  Det gjorde den påväg till jobbet så jag fick parkera den och ta bussen sista biten. När jag skulle hem prövade jag att starta den igen men inget hände... Jag ledde mopeden hela vägen över Älvsborgsbron och hem. Det var dödsjobbigt och träningsvärken i armarna kom direkt. 
 
♦ Det har varit kladdkakansdag! Det firade Harald, Linni och jag men en stor kladdig klaka. Jag älskar kladdkaka, finns inget bättre. (Den räckte hela veckan!? Dröm!)
 
♦ Vi Volvosprångare har varit på studiebesök i Tuvefabriken och åkt Tuve Train. Det är i Tuvefabriken lastbilarnas alla delar sätts ihop och blir körbara ekipage. Tuve Train är som ett turisttåg man får åka runt i fabriken i medan de berättar om vad som händer på bandet. Det var kul att se!
 
♦ Jag har varit på Gekås i Ullared tillsammans med Linnea och hennes mamma. Linnea berättade att de skulle dit så jag var fräck och frågade om jag fick hänga med, och det fick jag! Jag shoppade mest julklappar till familjen men till mig köpte jag underkläder, smink, tandkräm, hudkräm och lite matvaror. Först hade jag köpt massa fler saker till mig men det blev så dyrt så att jag fick dåligt samvete och lämnade tillbaka det mesta haha!
 
 
♦ Skidpremiär! Åkte till Uddevalla igår för föreläsning och träning med Mattias Svahn. Det visade sig att det kommit tillräckligt med snö för äkta skidteknikträning!! 
 
♦ Harald och jag börjat kolla på en ny serie. Nu tittar vi på en som heter "The100". Den handlar on livet 100 år fram i tiden efter att världens befolkning varit tvungen att evakuera till rymden efter ett kärnvapenkrig. Nu börjar syret ta slut på arken så de skickas ner undomar till jorden för att se om det går att leva på den. Det uppstår konflikter, kärlek och hemskheter och roligheter så vi har fastnat för den! 
 
♦ Farsdag! Idag är det farsdag och det har vår släkt firat med släktmiddag hos farfar. Han bjöd på kycklinggryta och tårta. Gott var det! 
 
 
♦ Kommande vecka hoppas jag på att jag kan få igång mopeden.
♦ Färdigställa min säsongsutärdering (Jag har börjat på den och är snart klar!)
♦ Jag hoppas också på att jag ska komma fram till något vettigt mål att träna mot. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback