En bra dag med ett bättre avslut

 
Min lördag blev jättelyckad
Jag vaknade ganska tidigt och direkt satte jag igång att söka efter biljetter till kvällens Kentkoncert. Det tog inte långa stunden innan jag satt i sängen och var ägare till två biljetter. En till mig och en till Harald. Sprudlande glad korvade jag in mig i täcket, snurrade runt Harald och studsade upp och ner, Jag fick tag på biljetter! Lyckokänslan var total. 
 
Dagen fortsatte bra. Harald och jag tog spårvagnen till Järntorget och promenerade sedan till Haga. Vi åt brunch/lunch på ett fik ute i solen. Vädret visade sig på sin bästa höstsida och bjöd på varma solglimptar. Vi njöt av tillvaron. 
 
19:30 var det dags för Kent att beträda scenen. Pirret och rysningarna tog över och det kändes som om jag skulle trilla av stolen. Äntligen var det dags! 
 
 
Kent är mäktiga. De sätter ord på känslor som inte går att beskriva. De skapar en känsla av förhoppning och förtvivlan på samma gång. De spelar musik som ingen annan och de är så fruktansvärt jäkla bra på det dem gör. Jag kan verkligen inte alla deras låtar och jag lyssnar inte på dem konstant men de har fångat mitt lilla hjärta och jag hade ångrat mig hela livet om jag inte hade gått på deras sista konsert. 

Kommentarer
Postat av: Annsofie

Åh, jätte fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket!
Moa Gustafsson

2016-10-03 @ 11:59:47
URL: http://annsoh.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback