Ensamkväll

 
Ikväll är jag ensam hemma och vad passar väl bättre än att krypa ner i soffan, dricka te och äta kakor? Inget som jag kan komma på en höstig dag som denna. Ja det är verkligen så, hösten för med sig en mysig känsla och en trend att en ska dricka te och fika. Jag gillar det starkt och idag går jag all in i sammarbete med Khoisan Tea’s som står för kakorna (& tet). De var goda, de liksom smälte i munnen och de får plus i kanten för att de är ekologiska och inte innehåller palmolja! ni kan läsa mer om Koshian och kakora här.   
 
Harald har övningsdygn idag, det är därför jag spenderar kvällen ensam. Jag tycker det är skönt och har inga större problem med lite egentid. Då kan jag blogga, måla och slösurfa hur länge jag vill. Jag tror även att det bara är bra att vi inte är brevid varandra hela tiden, då skulle vi kanske gå varandra på nerverna tillslut. Det är dock lite tomt och tyst i lägenheten nu. 
 
Det är onsdag och mitt i vardagsveckan. Jag började dagen med att gå till Ica för att söka jobb. Jag lämnade in mitt CV och presonliga brev och nu hoppas jag på att jag får komma på intervju, det hade varit jättekul! Det är så random, för jag när jag börjde söka jobb tänkte jag på hur skönt det skulle vara om jag kunde arbeta i butiken här där vi bor och så ser jag på arbetsförmedlingen att Ica sökte en medarbeter! Som jag hoppas på att få jobb där!
 
På grund av denna avvikelse anläde jag en timme sent till jobbet. Då hade Linnea hunnit göra en att-göra lista för dagen. Det vara bara att sätta igång och fram tills lunch rullade det på riktigt bra. Sen slog matkoman till och den satt i ända tills vi slutade. När klockan slog fem stämplade vi ut. Jag stack till gymmet direkt och körde ben, nu är jag hemma och myser. Bra dag idag.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback