Funderarfika

 
Hej. Harlad och jag har varit och fikat på ett kafe i kvarteret. Vi satte oss ned, jag med latte-te och Harald med en liten cappuccino och en bit hallonpaj, för att prata om framtiden. Visst låter det spännande? Det är det, och lite läskigt. Framtiden är alltid lite läskig tycker jag, en vet ju liksom inte vad som komma skall.
 
Vart ska vi ta vägen? Det är frågan vi ställer oss. Vi är väl ganska eniga nu men hur vi ska göra vet vi inte riktigt. Vi funderar i alla fall på att fara till Stockholm och bo hemma hos Harald medan vi söker efter ett eget boende. Men alla våra saker? Och ska vi söka andrahand eller eget? Eller ska vi verkligen Stockhom? Det är mycket att tänka på. Det enda jag säkert vet är att jag vill lästa upp fyra gymnasiekurser och tjäna pengar. Kan jag göra det är jag nöjd. 

Kommentarer
Postat av: Wilma

Hej Moa
Har förstått att du gillar och fotoa och jag har en Canon systemkamera och jag vill ha ett objektiv som är bra simning och fokusering på så man slipper soma in så mycket ! Min fråga är : kan du ge tips på bra objekt till min kamera som fokuseras på till inte så dyr pen??

Svar: Hej Wilma! Det stämmer jättebra att jag gillar att fota! Och ja jag skulle kunna skriva ett inlägg med tips på bra zoomobjektiv :)
Moa Gustafsson

2016-10-29 @ 22:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback