Justin

 
Ebba och jag möttes ju i Sthlm i förr-förrgår för att gå på Justin, och det var precis det som hände i torsdags kväll. Efter lite tågstrul och enorm trängsel med tusentals andra Bieberfans kom vi fram till Tele 2 där han skulle spela. Det var helt galet så mycket folk det var, det välde ut från tunnelbanan! Vi satt längst bak, hade utsikt över hela arenan och vi kunde precis se att det rörde sig på scenen. Det låter kanske lite tråkigt men Ebba och jag är bra på att strunta i sådant och ha roligt ändå.
 
Det var kul att se Justin igen, han är riktigt bra live. Tyvärr var han slapp på sina ställen, det var ofta han inte sjöng med och hans ansiktsutryck tydde på trötthet. Men de låtar han engagerade sig i var jättebra och de var fint att se. Bästa framträdandet var Let me Love You! 
 
 
 
Fredagen, dagen därpå, beslöt vi oss för att så ut och bruncha då kylskåpet hemma hos Filip (Som vi bodde hos) ekade av tomhet. Vi letade i flera timmar efter ett bra "icke-kedje-ställe" att sitta på men efter att hungern och tröttheten slagit ut ordentligt gick vi tillslut till Espresso House. När yoghurten, baglen och smoothien var slut tog vi en tur i shoppingstråken. Det var kaos. Det kryllade av folk, aka Justinfans, det gick knappt att ta sig fram och köerna till provhytterna slingrade sig mellan klädhängarna. Vi köpte ingenting. Sen kom hungern tillbaka och då letade vi i flera timmar hela vägen från Plattan till Slussen och tillbaka igen efter ett bra fik. Vi hittade inget så det slutade med Espresso House igen. Sen var det dags att säga hejdå och åka hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback