Life hacks deluxe

 
Hola. Nu ska jag ge er ett bra tips. Eller några stycken faktiskt! 
 
♦ Pesto på pizza mina vänner. Pesto på pizza! Det är sjukt gott och sådan pizza lagade Harald och jag igår. Det är även en hit att göra egen tomatsås på krossade tomater, oregano, salt, peppar och en massa vitlök. Pizzorna vi lagade blev gudomligt goda. 
 
♦ Planera veckans måltider och sedan storhandla. Det gjorde vi förra veckan och det har varit jätteskönt att veta vad man skulle laga när man kom hem. Plus att alla ingredienser ligger och väntar så det är bara att sätta igång. Det blir heller inga onödiga (oftast onyttiga) inköp. Hett tips till alla som inte bor hemma hos mamsen och papsen.
 
♦ Havremjölk i te!! Det är så himlans gott! Tet blir alldeles lent och får en fylligare smak, plus att havremjölk är mycket bättre för miljön än komjölk, tänk på det! 
 
♦ Förbered morgondagen. Ett bra tips till er som stiger upp tidigt på morgonen. Det är jätteskönt att ha allt framlagt och färdigpackat när man vaknar. Jag lägger fram kläder så att jag slipper bestämma mig på morgonen och jag packar ner allt jag ska ha med mig till jobbet på kvällen innan. Tidseffektivt och skönt för då kan man snooza lite till! 
 
Det var dagens tips. Jag hoppas ni tar åt er, utforskar och uppskattar dessa. Jag lovar att er vardag kommer bli magisk. 
 
Puss och god natt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback