Sätt Knorr på middagen 2.0

 
Då jag insåg, efter första middags-kitet, att det gick väldigt snabbt och smidigt att tillaga rätterna bestämde jag mig igår för att göra de två återstående Knorr-kiten samtidigt. Trots dubbla maträtter gick det fort då tikka masalan och risotton gick hand i hand; de båda bestod utav stekt kyckling och kokt ris. 
 
Precis som enchiladas-paketet innehöll tikka masalan och risotton färdiga påsar med ingredienser. Färskvarona som skulle inhandlas blev för mig endast kyckling, lök och matlagningsgrädde. Tillsamms bildade alla råvaror totalt fyra portioner och igår till middag valde jag att smaka på risotton. Den ser kanske inte mycket ut för världen men den var riktigt god, den smakade mycket och var alldeles len. 
 
Resterande portioner blev till matlådor så till jobbet idag hade jag med mig tikka masalan. Jag trodde, när jag för första gången fick se middagskiten, att det var tikka masalan som skulle bli min favorit, men den föll mig inte lika bra i smaken som de andra. Det var en besvikelse men den var absolut inte oätbar. 
 
 
Summa summarum så tycker jag att Knorrs middags-kit har varit förvånantsvär bra. De har bjudit på mycket smak och det har varit väligt enkla att tillaga. De är en perfekt grej att ha ståendes i skafferiet då de övriga ingredienserna är sådant man redan har hemma eller lätt att få tag på tex grädde och kyckling mm. Jag kommer nog att köpa enchiladaskitet igen då det var min favorit!
 
Inlägget skrivs i samband med Knorr, se fler middags-kit här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback