Sätt Knorr på middagen

God kväll! Idag testar jag en utav Knorrs alla middags-kit, i sammarbete med just Knorr! För några dagar sedan
trillade det nämligen in tre middags-kit från Knorr på posten och min uppgift är att tillaga, testa och recensera dessa. Kul tycker jag och jag startade idag med enchiladas-kitet! 
 
Ett middags-kit från Knorr är ett färdigt mat-kit som innehåller torrvaroingredienser till en middag. Detta kompletteras med separata färskvaror för att färdigställa måltiden. I Enchiladas-kitet ingick tortillabröd, kryddmix till dipp, tomatpure till sås och marinad till kycklingen (jag fick köpa till kyckling, grönsaker och dippbas) 
 
Det var väldigt enkelt att tillaga maten, det stod tydligt hur man skulle mixa de olika ingredienserna i receptet och det tog inte alls lång tid och allt gick väldigt smidigt. Det bästa var nog att tillagningstiden blev kort då det mesta var förberett i middags-kitet. Det var också skönt att slippa krydda själv då det kan vara svårt och lite krångligt. Middags-kitet är för 2-3 personer och kostar runt 35 kronor. 
 
Nästa vecka kommer jag att testa två andra kit men om ni inte orkar vänta på att få reda på vad det är för rätter kan ni kika in HÄR för att se vilka olika kit som finns!

Länktext


Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Ser gott ut :D

2016-10-06 @ 23:56:57
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Linnea

låter smarrigt det måste jag testa! ;)

Svar: Ja du måste ;);)
Moa Gustafsson

2016-10-07 @ 13:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback