Vecka 41

Nu kanske ni tror att jag är snurrig när jag ger mitt inlägg rubriken "Vecka 41" då det är vecka 42. Men icke. Jag har såklart en tanke och den tanken har jag fått från Elin Kero. Elin är en bloggare som jag förljt länge och hon gör nämligen en veckosummering efter varje genomförd vecka. Hon går igenom lite allmänt om vad som hänt, saker hon tänkt på osv. Jag vill göra det samma för att påminna mig själv om veckans dagar och kanske lista saker som jag vill göra den kommande. Jag börjar idag lite smått så får vi se vart det hamnar! 
 
 
♦ Jag skarvar lite och säger att vecka 41 började med 25manna. 25mannahelgen blev min säsångsavslutning och jag var verkligen redo för att gå in i en viloperiod. Det var riktigt kul att få avsluta säsången med klubben och sedan alla vänner på 25mannafesten. Jag hade verkligen jättekul!
 
♦ Hela veckan har jag vridit och vänt på hur jag vill ha det till våren. Mitt äventyr på Volvo slutar nämligen nu i december och efter det är jag lost och arbetslös. Jag har tänkt på språkresor och work and travel men det gick upp för mig ganska snabbt att jag inte har de pengarna.. Så nu är jag väl ganska säker på att jag ska jobba för att tjäna pengar samtidigt som jag läser upp biologi 2 och kemi 2. (Dessa kurser behöver jag för att kunna söka landskapsarkitekt) 
 
♦ På arbetet har jag och Linnea det bra. Vi går på alla fikaraster vi kommer åt, disskuterar mat och bra hemsidor där en kan fynda. Vi gör också tester och skriver rapporter, vi går på möten, spelar pingis och idag fick vi lära oss hur en viker papperssvanar. 
 
 
♦ Vädret har visat sig på sin braiga sida hela veckan och detta har lett till att Harald och jag har gått på flertalet promenader. I lördags efter att vi hade brunchat i Haga promenerade vi hem på gator vi aldrig tidigare besökt, sådant gillar jag. 
 
 
♦ Igår var det söndag och min och Haralds storhandlardag. Vi åkte till Sisjön och plockade vagnen full i mat på Willys. Vi köpte ingredienser till denna veckans alla middagar. Jag gillar när alla måltider är planerade och inköpta, det blir så mycket enklare senare i veckan.. Man slipper tänka och handla, det är bara att börja laga mat!
 
♦ Eftersom vår lägenhet ligger på bottenplan kan folk ganska lätt se in. Lösningen på problemet har varit att klistra på insynsskydd på föstren men det hände inte förrän nu under vecka 41... Och då har vi haft plastfilmen liggandes hemma sedan vi flyttade in... 
 
Saker jag har tänkt på i veckan:
 
♦ Vad vill jag bli när jag blir stor? Det är den svåraste frågan jag någonsin ställt migsjälv. Jag vill bli allt. Jag vill vara fotograf, arkiterk, inredare, egenföretagare, ingengör, idrottsforskare you name it!?
 
♦ Allt handlar om pengar. Hela livet kretsar kring pengar och det är läskigt. Pengar pengar pengar, alla vill vi ha dem. Jag hatar att behöva tänka på pengar men det gör jag hela tiden. Den lön jag tjänar räcker inte riktigt till till allt jag vill lägga pengar på och jag ogillar att snåla... 
 
Saker jag vill göra denna veckan:
 
♦ Söka jobb, jag behöver ju kunna försörja mig efter Tekniksprånget! 
♦ Utvärdera tävlingsåret 2016
♦ Åka till Uddevalla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback