Vecka 42

 
En vecka har redan passerat och det är dags att summera vecka 42. Veckan har gått väldigt snabbt vilket innebär att vi haft mycket att göra på jobbet då den största delen av min vakna tid på vardagarna spenderas där. Det låter sorgligt att det mesta av min tid läggs på arbete men så är det, och nej det är inte jättehärligt. Men det stämmer att vi har haft saker att göra och då går tiden ganska fort.
 
♦ I veckan har Linnea och jag gjort fler tester på ventilen vi arbetar med, vi har också räknat ut olika värden för ventilen som vi ska använda i vår slutsats.
 
♦ Vi fick erfara en brandövning (tror vi), brandlarmet gick i alla fall och utan vetskap om vart vi skulle följde vi strömmen ut genom byggnaden till säker mark. Sen fick vi gå tillbaka. Ingen vet vad som hade hänt. 
 
♦ Vi har spelat badminton med Anders och Adrian, två av de som är med i vår arbetsgrupp. Det var jättekul att spela! Jag älskar ju all typ av idrott så att få ett avbrott i jobbet för att tävla lite var hur grymt som helst. Linnea och jag var i lag och utan henne (hon är badmintonproffs) hade jag totalt fallerat mot grabbarna, nu förlorade vi endast med en boll. Lite surt men vi ska bjuda upp till revanch!  
 
♦ I fredags gick vi på studiebesök med Volvosprångarna som är basserade i Göteborg. Vi var på avdelningen för hyttkonstruktion och där fick vi lära oss hur deras arbete från scratch till färdig produkt går till. Det var intressant och exra roligt var att vi fick pröva på lastbilssimulatorer! 
 
 
Utanför jobbet har jag tränat och lagat mat. Harlad är förkyld så han har inte orkat göra många knop i veckan vilket såklart jag tycker är tråkigt. Nu har jag också lyckats bli förkyld men innan dess hann jag med att köra styrka med Chalmers-OL i måndags, löpträning med IFK i tisdags och styrketräning på jobbet i onsdags. 
 
 
Saker jag ville ha gjort denna veckan: 
♦ Söka job, utvärdera säsongen och åka till Uddevalla... 
Hur det gick: 
♦ Harald och jag fick ett väldigt tråkigt besked i veckan. Vi kommer inte att få bo kvar i vår lägenhet efter årsskiftet då de ska renovera och efter det hade de någon annan som skulle flytta in. Därför har jag lagt ner jobbletandet.
♦ Jag har inte utväderat min säsong vilket känns lite tråkigt att jag inte hunnit göra ännu. Men veckan är inte äver än, jag har några timmar kvar på mig! 
♦ Till Uddevalla kom jag iaf och jag fick gjort det jag skulle; märka kontrolpunkter och gratta mormor. 
 
Saker jag har tänkt på i veckan:
 
♦ Eftersom att Harald och jag inte kommer att få bo kvar i vår lägenhet tänker jag på hur vi ska göra till våren. Jag vrider och vänder på olika förslag, ideer och tankar, ännu en gång... Jag vill inte flytta. Eller jag orkar inte flytta. Det är jobbigt och samtidigt trivs jag så bra här på Lugnet. Plus att jag förra veckan hade kommit fram till hur jag ville ha det och kände mig bekväm med den tanken... Nu kan det bli helt annorlund! Bra blir det nog förhppningsvis i alla fall! 
 
Saker jag vill göra nästa vecka: 
Bli frisk!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vill ha er kvar i Göteborg!

Svar: Jaaa vi få se hur det slutar !!
Moa Gustafsson

2016-10-23 @ 16:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback