En annorlunda tävlingsdag

DM på Käringön | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
För tre dagar sedan gick vi från sommarmånad in i septemer. Det innebär att höstsäsången är här och idag sprang jag den första hösttävlingen. Tävlingsdagen har sett väldigt annorlunda ut än i vanliga fall. Dels för att tävlingen gick ute på Käringön men också för att det var två tävlingar på varandra. Vi började dagen med sprint och på eftermiddagen sprang vi medeldistans. 
 
Som sagt hölls tävlingen på Käringön, en ö som är belägen utanför Orust. Vid 9.30 imorse samlades alla tävlande i färjeläget i Tuvesvik för att ta färjan ut till ön Det var annorlunda om något! 
 
Det var jättekul att orientera på käringön då jag aldrig sprunigt med karta på kala klippor förut. Det gick otroligt snabbt och det var svårt att hänga med med kartläsandet. Under förmidagens sprintlopp lyckades jag ändå hyfsat bra med att komma in i kartan och jag gjorde inte alls stora misstag. På eftermiddagens medel blev misstagen lite större men i det stora hela är jag nöjd med båda mina lopp :) 
 
 
En liten del av dagens sprintbana, alltså kolla alla hus!? Det var jättetrångt mellan dem i verkligheten och det var kul att man fick springa precis intill dem! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback