GBG MODE

 
Hola, idag fick jag äntligen sova ut. Det var hur gött som helst att inte behöva gå upp ur sängen. Trots möjligheten att ligga och dra mig hela dagen stod jag upp vid niotiden. Under gårkvällen förberedde jag nämligen en lista med saker att göra idag. Listan började med att jag skulle gratta Andrea för idag fyller hon år. Grattis igen Andrea! Nummer två var att höra av mig till pappa och nummer tre var att sätta upp insynsskydd på fönstrena i sovrummet. Det var snabbt avklarat och jag kunde gå vidare till punkt fyra.
 
"Stan" var min punkt fyra, och "stan" innefattade att åka in till stan för att köpa nya vita strumpor samt att spana efter punktbelysning till lägenheten. Jag hittade strumpor i den första butiken jag klev in i, men alltså lampor... Vilken djungel, vilken dyr djungel.. Det blev ingen lampa..
 
På punkt nummer fem stod "träna". Idag körde jag ett återhämtningspass på spinningcykeln. Mina ben blev slitna och ömma efter gårdagens två hårda pass men nu känns de lite lättare igen. Undertiden jag cyklade tittade jag på "Sommar med  Ernst" så tiden tickade snabbt. Efter träningen tog jag tag i punkt nummer sex, laga mat och göra matlådor. Idag lagade jag kycklingpaj med bladspenat och soltorkadetomater och det blev jättegott! Det tyckte Linnea, som är här i Gbg igen, också! Bra betyg helt enkelt. 
 
I morgon blir det åter till Volvo. Nu har jag lärt mig vägen också så det bara 20 min dörr till dörr! Moppe är en bra uppfinning alltså! Speciellt när man vet vart man ska! Sista punkten på min lista för dagen blir att bortsta tänderna och lägga mig, hare gött så hörs vi snart igen. 

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för inspiration och motivation Moa! Nu ska jag göra god kycklingpaj och massa matlådor! Hoppas att du har haft en fin måndag <3

Svar: Nämen vad härligt! Hoppas din paj blir lika god!
Moa Gustafsson

2016-09-05 @ 20:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback