Sommar i September

 
God morgon. Ofta talar vi svenskar om vädret. Antingen hatar vi det eller så älskar vi det, men vi är ändå aldrigt riktigt nöjda. Någon som i alla fall är nöjd över vädret nu, är jag. De senaste dagarna har det bara langats varma kvällar på varma kvällar. Det är så skönt. Det är varmt att åka moppe, jag kan ha på mig sommarkläder och jag slipper träna i regn (det är inte så najs) plus att ljuset är magiskt vid rätt tidpunkt. Det kan inte bli bättre. 
 
Igår tog Harald och jag tillvara på värmen genom en promenad i Slottsskogen. Vi spanade in hur pingvinerna och knubbsälarna mådde innan vi slog oss ner på ett café där vi delede på en brownie med kokostosca. Vi kunde se solen försvinna bakom träden. När den helt var täckt av löv bestämde vi oss för att gå runt träddungen och jaga de sista ljusstrålarna. Det är de sista som ger ett så fint varmt ljus som ni kan se i de två nerdesta bilderna.
 
Idag ska jag på begravning. Min farmors sista strålar har släckts. Det känns så orättvist. Hon har alltid har varit den pigga och påhittiga. Men livet har sin gång och det är bara att acceptera det. Vila i frid finaste farmor, jag kommer att sakna dig <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback