Tekniksprånget-dagar

Det är genom Tekniksprånget som jag fått "jobb" på Volvo men det är inte bara jag och Linnea (som jag jobbar med) som fått plats på Volvo AB. Tekniksprånget har Volvo-platser över hela Sverige och de två senaste dagarna har alla vi hängt tillsammans i Gbg. Igår möttes alla Volvosprångare på centralen, därifrån fick vi en guidad tur genom Gbg till Volvos Huvudkontor. På kontoret fick vi äta bullar och spana in olika lastbilar och dumprar. Jag klagade inte, eller kanske lite när föreläsningarna sov vi också fick lyssna på blev för långrandiga.

På kvällen fick vi gå på vår allra första sittning på Chalmers. Vi fick sånghäften, smörgåstårta och så lekte vi lite lekar. Det var kul och jag fick en känsla av att det skulle vara najs att börja plugga.

Idag blev vi skjutsade till Volvo ute i Arendal. I Arendal arbetar man främst med bussar så vi fick en föreläsning av en ung tjej som precis börjat arbeta där. Hon var verkligen duktigt på att få oss att lyssna och bli intresserade. Hon visade på drivkraft och gav oss massor med inspiration om vad det finns för möjligheter i framtiden.

Det har varit kul att få se fler delar utav Volvo men även träffa alla andra som är Tekniksprångare på Volvo.

Just nu är jag påväg mot Stockholm. Där ska jag möta Ebba och så ska vi till Tele 2 för att se JUSTIN! Det ska bli så sjukt najs!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback