The day

Kronhjort | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Idag ringde klockan vid 06:28 precis som igår. Klockan 07:31 stämplade jag in på jobbet och var där tills 16:42 då jag stämplade ut. På Volvo är det jag och en tjej vid namn Linnea som sammarbetar. Vi kommer överrens rktigt bra vilket är både kul och skönt! Idag har vi sorterat dokument hela dagen, det var väl kanske mindre kul. 
 
17:02 kom jag hem och där väntade Linnea, min syster. Hon har ju börjat studera i Gbg så hon hänger här en del, det är mer kul det! Eftersom klockan inte hade slagit "god natt" och solen fortfarande strålade gick vi ut på en promenad. Vi bor precis i kanten av slottsskogen så vi gick och besökte alla djur som går instängda i hagarna där. Det är synd om dem tycker jag. De är skogsdjur som borde ha flera kvadratkilometer att röra sig på men så får de bara några få... De var i alla fall fina och såg ut att må ganksa bra. 
 
Nu tittar vi på Diamond League och ska väl snart lägga oss. I morgon väntar min femte arbetsdag på Volvo och kanske lite träning, vi får se. Ha det bra 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linni

pingviiiiiiinerna <3

2016-09-02 @ 09:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback