Det är skönt att sparka sönder saker

 
Idag gick jag på en skogspromenad med kameran. Jag kunde gå utan jacka och jag behövde solglasögon för att inte bländas. Hur skönt som helst. Att gå ut i skogen när jag är lite sur är för mig den bästa trösten/uppiggaren. Jag mår bra i skogen, den påminner om så mycket positivt.  
 
Igår försökte jag göra Arkitektprovet, det gick inte så bra.. Det slutade med att jag, efter fyra timmars byggande, sparkade sönder det jag precis gjort och sedan slängde det. Det var inte alls kul. Stolen som skulle byggas blev en katastrof och att inse det med pms och lite energi i kroppen blev för mycket för mig... Jag ballade ur totalt men fan vad skönt det var att vara arg och ledsen och bara sparka sönder något. Otroligt jobbigt också. 
 
Jag hatar att jag inte har tillräckligt bra betyg för att komma in på arkitektlinjen. Jag fattar inte hur man klarar av att få så bra betyg. All cred till er.
 
Så ja, jag måste alltså göra arkitektprovet för att ha en chans att komma in på arkitektutbildningen. I år ska man bygga en stol i verklig storlek och den stol som jag ser framför mig är så najs, men det gick som sagt uruselt att bygga den igår. Det gör mig stressad för nu har jag mindre tid på mig att göra klart alla olika ansökningar.
 
Någon som har tips på utbildningar som liknar arkitektur eller som ger typ samma jobb efter åt? 
 
Nu ska åka till en bygghandel och titta på nytt material, hönsnät var inget bra. 

Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

Fiina foton! =)

ha en toppen söndag

2017-04-02 @ 16:12:24
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Sanna Skoog

Hej! Jag vet att det inte är så likt just arkitekt men tänkte ändå att jag kan tipsa om det jag pluggar nu i Norrköping eftersom du ändå är lite intresserad av foto/design. Läser i alla fall Grafisk Design och kommunikation, ett väldigt brett program som tar upp allt mellan foto, marknadsföring, design och media på alla sätt, journalistik osv. Dessutom grymma möjligheter att satsa med många orienterare och arrangerade träningar typ alla dagar i veckan. Tänkte att det kanske kan vara värt att fundera på om det inte går som du vill med arkitektdelen! Hör av dig om du har några frågor. Länk: https://liu.se/utbildning/program/6kgdk Annars finns ju även ett par samhällsplaneringsprogram i Linköping/Norrköping Länk: https://liu.se/utbildning/program/f7ksp https://liu.se/utbildning/program/6klog

Svar: Tack Sanna det lät verkligen som en linje för mig! Ska spana in den! Hoppas du har det bra och tack igen!
Moa Gustafsson

Postat av: Elin

Du kan bli precis vad du vill. Om du vill bli arkitekt så vet jag att du en dag kommer att bli det! Du är grym! ❤

Svar: Åh Elin <333 vad glad jag blir, jag hoppas det!
Moa Gustafsson

2017-04-03 @ 14:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback