Det spritter i benen

 
God kväll. Det är måndag, ny vecka och plats för nya möjligheter. Nu börjar dagarna bli längre och solen lyser fortfarande när man går hem från jobbet. Det är positivt och jag längtar till tävlingspremiären. Det spritter verkligen i benen när jag är ute och ser barmarken i skogen!
 
Men på tal om jobb så har jag inte varit där på ett tag faktiskt (med undantag idag), I slutet av förra veckan blev jag lite hängig så jag stannade hemma och fokuserade på pluggandet i stället. Det var nämligen slutspruten på kursen så det passade egentligen bara bra och nu har jag läst klart Fotografiskt bild 1. Det känns väldigt skönt och jag tror att jag har gjort bra ifrån mig. Idag börjar uppföljaren Fotografisk bild 2 och jag hoppas att den kommer flyta på lika bra. 
 
I helgen har jag varit ensam hemma så jag har haft egentid med fotopromenader, bad och shoppingrundor. Det är mycket att fixa i lägenheten så jag har grejat mycket i den. Jag har gjort om vår tv-bänk, satt upp lampor och pyntant med blommor i vart enda rum. Sakt men säkert känns det mer som ett hem. När vi fått in lite fler möbler tänkte jag visa er hur vi har det. Så länge får ni nöja er med bilder från en utav mina promenader i området runt lägenheten. Nu ska jag laga mat, kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback