På gång i lägenheten

Ja nu är vi verkligen på gång att bli klara med "allt" i lägenheten. Det har inte gått så snabbt men vi har stött på en del problem... Dels arbetar harald och jag på olika tider så det är svårt att komma fram till något eller att fixa något stort när man är själv. Sen har Haralds bil ingen dragkrok så om vi vill köpa något stort är vi beroende av hans föräldrar och deras biltider. Vi hade ju också det problemet att vi inte fick in vår soffa då den var för lång så vi har behövt köpa en ny... Ja det har inte varit jättesmidigt att flytta in haha.
 
Men så i helgen har vi fixat grejor! I lördags köpte vi ett soffbord och igår en soffa! Vi har också fått hjälp med att sätta upp våra gardinstänger så nu har vi äntligen lite färg i rummen. Ja vi är mer än pågång att bli klara, nu saknas bara mattor och ett långt skrivbord som både Harald och jag kan dela på. 
 
 
Såhär ser det ut i detta nu. Jag sitter i soffan och bakom mig/framför Harald går det bara en lång vägg avgränsar vår lägenhet med grannens.  Rakt fram in genom den vita dörren ligger vårt sovrum och till vänster skymtar ni hallen och början av köket. Visst kan det bli riktigt bra när vi fixat allt! 
 
Idag däremot har lägenhetfixet legat i skuggn av arbete och träning. Äntligen har jag blivit frisk så att jag kan röra på mig ordentligt. Jag blev förkylningssjuk förra veckan och det har suttit i ett bra tag vilket har varit riktigt tråkigt då vädret har strålat.  Jaja. Annars så har jag faktiskt sagt upp mig från posten, ni som följer mig Snap vet nog redan detta men för er andra kommer här en liten uppdatering om jobbläget. Ja Posten Posten... Det är gudomliga arbetstider från sju till tre men jag tycker inte alls att det är kul. Jag har vaknat upp och känt att jag inte vill gå till jobbet och så ska det ju inte riktigt vara. Jag har också fått ont i knäna, löparknä så jag kan inte träna löpning som jag vill så på grund av detta valde jag att avgå från min post (höhö). Jag får jobba kvar tills jag hittar något annat vilket är jättesnällt men de behöver mig då de redan är underbemannade så det känns lite taskigt att lämna faktiskt. Men jag ska ju må bra, det är det viktiga. 
 
Så nu söker jag jobb! Vet ni något här i Stockolm, tipsa mig! Eller tipsa om mig;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback