God morgon 2017

1 januari 2017 | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
God morgon världen, god morgon 2017. Såhär lyxig första-januari-morgon hade Harald och jag, och jag måste säga att bättre sätt att starta ett nytt år på finns nog inte. We nailed it helt enklet. Klockan halv elva knckade room service på och serverade oss bruch på sängen. Vi hade förväntat oss en brick med lite smått och gott men vi fick hela tre brickor som var fullproppade med godsaker. Så jäkla gött att vakna upp till på en dagen-efter-dag.
 
 
När vi efter någon timme kunde börja röra oss igen efter matkoman tog vi oss ut på en upptäcksfärd i Uppsala. (Vi stannade nämligen två nätter så det blev som en liten weekend.) Såklart gick vi till slottet och domkyrkan. Stora vackra byggnader, otroligt att man kunde bygga så, så långt tillbaka i tiden. Eftersom inga affärer var öppna tog det inte så lång stund innan vi blev rastlösa på att vara ute i kylan. Vi fikade, gick tillbaka till hotellet och badade sedan gjorde oss fina för en middag på restaurang. Vi åt pizza på en italiensk restaurang mitt i centrum och vid klockan arton hade vi bokat tid för bio. Vi såg på Passenger och den kan verkligen rekommenderas! 
 
Kvällen avslutades med att titta på Skam i hotellsängen, idag hoppas vi på att butikerna har öppnat för jag är shoppingsugen!

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gud va gott de ser ut


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback