Kristallklar trettondag

 
En röd dag på pappret men en vit dag i verkligheten. Ja även idag har jag tagit mig ut i den vita, fluffiga snön. Kallt var det dock, hela sjutton minusgrader! Det stoppade mig inte men jag tycker det är jobbigt när det är så kallt och jag ska fotografera för mina fingrar fryser ihjäl i fingervantar. Men jag älskar och förundras kylans magi att skapa frostskulpturer. Det är så häftigt vad naturen kan och frost är så himla vackert när solen skiner igenom, det gnistrar precis som kristaller.
 
Trettondagen började innan kristallpromenaden. Vid 8 steg Harald och jag upp för att sedan vara träningsombytta på gymmet vid nio. Harald jobbar idag så vi passade på att "träna" innan. Ja för så mycket till träning blev det inte. Både Harald och jag var väldigt sega idag, det kanske blev lite för tidigt... Men ibland blir det så och då ska man låta det vara så. Vi är nog trötta båda två då vi inte har jobbat på flera veckor. 
 
Resten utav dagen har jag tillbringat vid datorn och TVn. Kul.. Nä inte så värt faktiskt men sådana dagar har jag sällan nu för tiden så det var väl dags! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback