Kungligt

 
Nämen oj, jag bloggar. Ja det är en ovanlighet nu förtiden och det är tråkigt. Nu hade jag dock tänkt att uppdatera er om det senaste som hänt. 
 
Vi börjar med igår för då hände det grejer. Igår var nämligen Harald med på vaktavlösningen vid Kungliga slottet! Det är det sista han gör nu i sin militäratjäst innan han slutar, och det pågår i två veckor. Astrid, Haralds lillasyster, och jag åkte in för att titta på vaktbytet. Det var många där så vi fick knö oss fram för att kunna se honom. De gick fram och tillbaka i en speciell takt och gjorde några danssteg hit och dit. Det såg faktiskt ganska kul ut visst är det coolt att Harald vaktar slottet! 
 
När showen var slut fick vi äntligen tag i honom och vi kunde umgås i några timmar innan han var tvugen att återvända. Vi åt lunch i Gamla stan tillsammans, räksallad, vi pratade ikapp och sedan hade timglaset vänt på sig två gånger och vi fick skiljas åt. Tråkigt men vi ses på fredag igen :) 
 
Astrid och jag fortsatte vår tur i staden, jag fick ta några bilder på henne till kursen jag läser och när vi hade kommit till riksdagen blev vi stoppade av en magiker som trollade för oss! Det var häftigt faktiskt och otroligt kul att vara med om. Han gjorde det tydligen till sin youtube-kanal så snart vi väl kändisar Astrid och jag ;) Efter att vi hade köpt te åkte vi hem, åt sushi och kollade på film, vilken bra bra dag!
 
Annars då.. Jo det är mycket i mitt huvud som snurrar. Det är så/blir så innan min mens kommer, det är någon typ av PMS-"deprition" eller vad man ska kalla det.. Jag blir liksom osäker på allt jag gör och börjar frågaisätta mina val. Det försvinner alltid efter några dagar men just nu mitt i dem är det jobbigt. Jag måste hålla mig sysselsatt. 
 
Det som snurrar är flytten, jobbet, skolan, träningen, maten osv det är nog lite extra jobbigt nu när jag är på ett ställe där jag inte riktigt känner mig som hemma. 
 
Det har inte hänt så väldigt mycket speciellt det senaste men jag har tränat med Järla för första gången, Astrid och jag har bakat kanelbullar, jag har typ gett upp biologin och jag har köpt gymkort på Actic. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback