Ur vattnet kommer styrkan

Centralbadet
 
En stor fördel av att ha flyttat till Stockholm är den att jag kommer närmare endel vänner, som Jeanette tillexempel. Jeanette och jag har känt varandra sedan vi konfirmerades tillsammans 2011. Sedan dess har vi haft svårt att inte vara vänner, vi passar liksom ihop. Trots att vi har bott långt ifrån varandra har vår vänskap aldrig sviktat, varje gång vi träffas är det som om tiden stått still sedan sist. Jag älskar sådana förhållanden. 
 
När nettan och jag umgås är vi ofta lata. Igår träffades vi för att bada och det gjorde vi på Centralbadet. Det var ett väldigt gammalt och mysigt bad, det hade själ och vi kände lugn och ro när vi klev in i den stora poolsalen. Det doftade citrontvål och temperaturen i vattnet var behaglig. Vi växlade ett varv i poolen med en stunds pratande i avslappningsbåsen som fanns längs poolkanten. Efter en photosession gick vi vidare till ett annat badrum där de hade bubbelpool, en stilla varm pool, en iskall pool och flera olika bastuar. Vi prövade allt. Värst var isbadet, bäst var den varma poolen efter isbadet. 
 
Jag kan rekommendera att besöka centralbadet med Jeanette. Har ni inte möjlighet att gå dit med henne går det nog lika bra med någon annan. Vi kom dit vid halv tolv men för bästa upplevelse skulle vi tipsa om att vara där så tidigt som möjligt. Efter lunch droppade det in fler och fler. I entreavgiften fock man även tillgång till gymmet, det utnyttjade vi också såklart. Vi körde TRX och nör vi var klara lattjade vi omkring mellan de olika redskapen.
 
 
Imorgon börjar jag läsa Biologi 2 och Fotografisk bild 1 på Komvux. Så efter badet kämpade vi oss fram genom den hala snömassan till stadsbiblioteken där jag lånade böcker till kurserna. Vi hade aldrig varit där men det var väldigt fint och coolt med deras stora runda rum med böcker längs hela väggen. 
 
Idag ska Harald och jag se på avslutningen av Tour de Ski, sedan ska vi ut och grilla korv i skogen!  

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback